Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

• Konuyu başlatan Sloccer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 31

Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

1
[QUOTE="Byhalil, post: 10438, member: 749"] İzmir’de MedicalHair'de Sibel Ulusan'ın kliniğinde Zafer Ulusan'ın yapacağı saç ekimi için 1500 € fiyat aldım. Aydın’da yaşadığım için uzak yerlere gitmek istemiyorum ama bu fiyat, Zafer Ulusan için uygun mu, yoksa İstanbul'daki diğer kliniklere gitmek daha mı avantajlı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. [/QUOTE] Değer dostum 1500 euro verip beklediğine denecek bir sonuç alamadık tam sonra ektirmenin ne anlamı olur sıkıntıyada girersin. Asuman hair, Dr. Bekir Bek, Asmed bunları araştırmanı öneririm.
31 6
1
2025 Yılında saç ekimi fiyatları sizce nasıl olur?
Z

zweig

Üye
İzmir’de MedicalHair'de Sibel Ulusan'ın kliniğinde Zafer Ulusan'ın yapacağı saç ekimi için 1500 € fiyat aldım. Aydın’da yaşadığım için uzak yerlere gitmek istemiyorum ama bu fiyat, Zafer Ulusan için uygun mu, yoksa İstanbul'daki diğer kliniklere gitmek daha mı avantajlı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Değer dostum 1500 euro verip beklediğine denecek bir sonuç alamadık tam sonra ektirmenin ne anlamı olur sıkıntıyada girersin. Asuman hair, Dr. Bekir Bek, Asmed bunları araştırmanı öneririm.

B

badi23

Üye
2025 Yılında saç ekimi fiyatları sizce nasıl olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt