Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

• Konuyu başlatan Sloccer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 31

Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

1
Asumanhair'den 90.000 TL, Aishahair'den ise 80.000 TL fiyat aldım. Bu fiyatlar yerli vatandaşlar için gerçekten ulaşılmaz bir hale geldi. 60.000 TL bütçem olduğunu söylediğimde pazarlık bile yapmıyorlar, hiçbir şekilde geri dönüş almıyorum.
31 6
1
İzmir’de MedicalHair'de Sibel Ulusan'ın kliniğinde Zafer Ulusan'ın yapacağı saç ekimi için 1500 € fiyat aldım. Aydın’da yaşadığım için uzak yerlere gitmek istemiyorum ama bu fiyat, Zafer Ulusan için uygun mu, yoksa İstanbul'daki diğer kliniklere gitmek daha mı avantajlı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
K

KillThat

Üye
Asumanhair'den 90.000 TL, Aishahair'den ise 80.000 TL fiyat aldım. Bu fiyatlar yerli vatandaşlar için gerçekten ulaşılmaz bir hale geldi. 60.000 TL bütçem olduğunu söylediğimde pazarlık bile yapmıyorlar, hiçbir şekilde geri dönüş almıyorum.

R

Realty

Üye
Valla Dr Bekir Bek hocaya giderdim hlc den ayrılma en iyi doktorlarından birisi ankarada

Bekir abek hoca Türklere 120 bin tl istiyor o varken hlc gitmem

HLC ya da Muttalip Keser'e gideceğime, yerli hasta fiyatı sunan Bekir Bek'e gitmeyi tercih ederim.

S

Sloccer

Üye
Bu arada belirtmek isterim ki, Dr. Bekir Bey'in yurt dışı gurbetçiler için 1.75 Euro, yabancılar için 2 Euro, Türkiye'de yaşayan yerli hastalar için ise 120 bin TL fiyat verdiğini biliyorum. Yurt dışında yaşayan arkadaşlar aynı fiyatı sanmasın, bu konuda oldukça net. Aslında birçok merkez de benzer bir fiyatlandırma politikası izliyor.

H

hairtransplant

Üye
Ucuz saç ekimi yapan yerlere ASLA güvenmeyin.

B

bariz

Üye
Saç ekimi merkezinde çalışan bir arkadaşım var kendisinin anlattıklarını ve bende duyduklarımı sizlere aktarmak istiyorum şöyle durumlar var. Saç ekim merkezlerinin kurumsallar hariç bazı hastanelerde bu gibi yerlerin ekipleri freelancer olarak yani ara ara saç ekimine geliyorlar. Saç ekimine gelen bir ekip 2 kişi ise örnek vermek istiyorum 1 kişinin saç ekimi 30.000 lira ise gelen ekibe duruma göre değişiyor 6 bin lira ile 9 bin lira arasında ekip ücreti oluyor hatta bu zaman zaman daha da aşağı düşebiliyor. Saç ekim merkezleri çok güzel kazanç kapıları aralamış merkezi olan ve reklamlarla çıkış yapan kişiler güzel kazançlar elde ediyor. Sormak istedğiniz varsa sorabilirsiniz.

A

Ayhan

Üye
Merhaba arkadaşlar, Elithair (Vadi İstanbul yakınında) hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mı? Bu klinikte saç ektirenlerden memnun kalmayanlar oldu mu? Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum.

L

Letrion

Üye
Hisar hastanesi son fiyat 55 bin dedi yakında güncelleme gelecekmiş 68 bine çıkacak fiyat diyor

M

Mirsace

Üye
Hisar hastanesi son fiyat 55 bin dedi yakında güncelleme gelecekmiş 68 bine çıkacak fiyat diyor
forumda konular var iyi araştırma yap bu hastane hakkında hakkında bir fikrimiz yok

Y

Yakup

Üye
Şuan saç ekimi fiyatı olarak İzmir'de ortalama fiyatlar 25.000 ile 30.000 arasında saç ekimi yaptırabilirsiniz. Maksimum greft olarak. İstanbul'da saç ekimi 40.000 bandında, ünlü firmalar var onlarda rakamlar daha fazla uçuk diyebileceğimiz noktada.

B

Byhalil

Üye
İzmir’de MedicalHair'de Sibel Ulusan'ın kliniğinde Zafer Ulusan'ın yapacağı saç ekimi için 1500 € fiyat aldım. Aydın’da yaşadığım için uzak yerlere gitmek istemiyorum ama bu fiyat, Zafer Ulusan için uygun mu, yoksa İstanbul'daki diğer kliniklere gitmek daha mı avantajlı olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
47

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt