Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

• Konuyu başlatan Sloccer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 31

Saç Ekimi Fiyatları Güncel 2024

1
İyi geceler, Şahin Çelik 50.000, British Estetik 40.000, Asuman ise 70.000 fiyat verdi. Görünüşe göre fiyatlar listedeki seçeneklere göre daha uygun olabilir, ancak kişiye göre değişiklik gösteriyor gibi.
31 6
1
Valla Dr Bekir Bek hocaya giderdim hlc den ayrılma en iyi doktorlarından birisi ankarada Bekir abek hoca Türklere 120 bin tl istiyor o varken hlc gitmem
H

Harrison

Üye
İyi geceler, Şahin Çelik 50.000, British Estetik 40.000, Asuman ise 70.000 fiyat verdi. Görünüşe göre fiyatlar listedeki seçeneklere göre daha uygun olabilir, ancak kişiye göre değişiklik gösteriyor gibi.

S

shoozy

Üye
Türkiye’den fiyat alanlar ile yurtdışından fiyat alanlar arasında bir fark var mı?

S

Sloccer

Üye
Türkiye’den fiyat alanlar ile yurtdışından fiyat alanlar arasında bir fark var mı?
Yani tabiki fiyat farkı olacak. Sen Avrupa'da Euro kazanıyorsun, ben ise TL ile kazanıyorum. Her merkezin yurt dışı müşterine sunduğu fiyatı farklıdır. Fiyat aldık derken, yurtdışında yaşadığını belirtirsen kimsenin aklı karışmaz.

T

Tuğrul

Üye
Eğer saç ekimi konusunda kesin kararınızı verdiyseniz ve işlemi 2-3 ay sonra yaptırmayı planlıyorsanız, fiyatların 3 ay içinde değişeceği söyleniyorsa, belirli bir miktar kapora verip ödemeyi elden nakit yapacağınızı belirtirseniz, fiyatı sabitleme ihtimalleri yüksek oluyor. Bilginiz olsun, iyi günler dilerim.

Alperen

Alperen

Üye
Hocam 2024 yılı itibari ile saç ekimi fiyatları hakkında bilgi vereyim emphair clinic saç ekimi maximum ve içindeki ful paketler için 40.000 lira diyor

Alperen

Alperen

Üye
İzmir'de Loya clinic ise işlem durumuna göre değişiyor fiyatı örnek vermek gerekirse fiyat şuan 17.500 reklam fiyatı girmiş lakin bu değişiyor taki 35.000 civarına kadar çıkıyor.

M

Mertay

Üye
Asuman hair saç ekimi 90000 tl olmuş

Q

Qazım

Üye
Ankara hlc clinic güncel fiyat nedir bilgisi olan var mı?

S

Sloccer

Üye
Hlc Clinic greft ücteri 3.5 euro

C

Chrisis

Üye
Valla Dr Bekir Bek hocaya giderdim hlc den ayrılma en iyi doktorlarından birisi ankarada

Bekir abek hoca Türklere 120 bin tl istiyor o varken hlc gitmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
39
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt