Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

• Konuyu başlatan google218
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 27

Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

1
Brocum sana birşey söyleyim mi covid aşışı yada covid geçirdinmi önce bunu cevapla cevabını verecem aynı yaşımız brom
27 6
1
Merhaba son durum nedir? Minoxil etkili oldumu Hocam
C

Chappia

Üye
Brocum sana birşey söyleyim mi covid aşışı yada covid geçirdinmi önce bunu cevapla cevabını verecem aynı yaşımız brom

Alperen

Alperen

Üye
G

google218

Üye
ben geçirdim ve aşı da oldum. Doktor dedi ki covid aşisi ve covid geçirmek saçlarda kayba sebep oluyoe doktordan duydum bunu bizzat. Zaten şüphem vardı bu konuda.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
minoxili gece sıkıp uyumak saça zarar mi ? Normalde saç spreyi sıkılıp saça uyunmaz ya. Kırılır dökülür falan.
Saça değmesi hiçbir sorun yapmaz sadece boşa gider, saç derisine sürceksin gece sürmekte daha etkili olur 4 saat deride beklemesi gerekiyor
Kral bana ulaş yaşım 21 hiç bir şekilde asla minoxil felan kullanma bana güven asla ama asllaa kullanma acilen ulaş bana halledicem ben
Bu arkadaşla konuştun mu ne söyledi kesin tedavi bulmuş gibi konuşuyor.

G

google218

Üye
Saça değmesi hiçbir sorun yapmaz sadece boşa gider, saç derisine sürceksin gece sürmekte daha etkili olur 4 saat deride beklemesi gerekiyor

Bu arkadaşla konuştun mu ne söyledi kesin tedavi bulmuş gibi konuşuyor.
derisine sürüyorum ama saçta ıslanıyor

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
derisine sürüyorum ama saçta ıslanıyor
Saçlara değmesi sorun olmaz damlalık yada 1 ml şırınga ile kullanırsan daha kolay ve tüm saç diplerine eşit miktarda temas ettirmiş olursun. Sprey kullanımı pratik değil ve eşit miktarda uygulanmıyor her yere

G

google218

Üye
Saçlara değmesi sorun olmaz damlalık yada 1 ml şırınga ile kullanırsan daha kolay ve tüm saç diplerine eşit miktarda temas ettirmiş olursun. Sprey kullanımı pratik değil ve eşit miktarda uygulanmıyor her yere
Evet dediğiniz gibi kullanırken farkettim şırınga iyi olabilir. Bir de yanına finasterid eklicem. Proscar her gün 1mg alsam nasıl olur? Sizdeki gelişmeler nasıldı.

Ö

önkal

Üye
Merhaba son durum nedir? Minoxil etkili oldumu Hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt