C
Chappia
Üye
Brocum sana birşey söyleyim mi covid aşışı yada covid geçirdinmi önce bunu cevapla cevabını verecem aynı yaşımız brom
Covid ile alakası ne var anlamdımBrocum sana birşey söyleyim mi covid aşışı yada covid geçirdinmi önce bunu cevapla cevabını verecem aynı yaşımız brom
ben geçirdim ve aşı da oldum. Doktor dedi ki covid aşisi ve covid geçirmek saçlarda kayba sebep oluyoe doktordan duydum bunu bizzat. Zaten şüphem vardı bu konuda.Brocum sana birşey söyleyim mi covid aşışı yada covid geçirdinmi önce bunu cevapla cevabını verecem aynı yaşımız brom
Saça değmesi hiçbir sorun yapmaz sadece boşa gider, saç derisine sürceksin gece sürmekte daha etkili olur 4 saat deride beklemesi gerekiyorminoxili gece sıkıp uyumak saça zarar mi ? Normalde saç spreyi sıkılıp saça uyunmaz ya. Kırılır dökülür falan.
Bu arkadaşla konuştun mu ne söyledi kesin tedavi bulmuş gibi konuşuyor.Kral bana ulaş yaşım 21 hiç bir şekilde asla minoxil felan kullanma bana güven asla ama asllaa kullanma acilen ulaş bana halledicem ben
derisine sürüyorum ama saçta ıslanıyorSaça değmesi hiçbir sorun yapmaz sadece boşa gider, saç derisine sürceksin gece sürmekte daha etkili olur 4 saat deride beklemesi gerekiyor
Bu arkadaşla konuştun mu ne söyledi kesin tedavi bulmuş gibi konuşuyor.
Saçlara değmesi sorun olmaz damlalık yada 1 ml şırınga ile kullanırsan daha kolay ve tüm saç diplerine eşit miktarda temas ettirmiş olursun. Sprey kullanımı pratik değil ve eşit miktarda uygulanmıyor her yerederisine sürüyorum ama saçta ıslanıyor
Evet dediğiniz gibi kullanırken farkettim şırınga iyi olabilir. Bir de yanına finasterid eklicem. Proscar her gün 1mg alsam nasıl olur? Sizdeki gelişmeler nasıldı.Saçlara değmesi sorun olmaz damlalık yada 1 ml şırınga ile kullanırsan daha kolay ve tüm saç diplerine eşit miktarda temas ettirmiş olursun. Sprey kullanımı pratik değil ve eşit miktarda uygulanmıyor her yere
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.