G
google218
Üye
Merhaba yaklaşık 1 yıl içinde saçlarım seyreldi. Doktor minoxil forte 5 yazdı sabah 5 akşam 5 puf sıkıyorum. 20 gündür kullanıyorum şu an önceden havluyla kurularken gelmeyen saçlar havluya gelmeye başladı. Önlerde boşluklar var ve ortalarda da olduğunu farkettim. Ne kadar sürede dolar sizce bu boşluklar? Minoxil + biotin kullanıyorum. b12 eksikliğim de varmış bilmiyordum ona da başlattı doktor. 2 yıl önceki saçlarıma kavuşabilir miyim minoxil kullandığım sürece ve proscar kullanmalı mıyım sizce? Şu aralar stresliyim . Özellikle de bu gece? Bu ani stresler bir kaç saatlik saç döker mi? Mİnoxille ne kadar sürede sonuç alırım sizce? Fotoda belli değil ama ön rampa denilen kısımda arada boşluklar var. Önden bakınca saçımda sanki kat kestirmişim gibi duruyor . yaş 23 . öğrencilik dönemimi atlatana kadar saçı kafamda full tutmak istiyorum. Doktora finasterid kullnmak istediğimi söyleyince topikal var mı diye bakındı. Mezoterapi yaptırabilceğimi söyledi. Devlet hastanesinde bu arada. 500 tl fiyat dedi seans başı mı bu fiyat ?
Moderatör tarafında düzenlendi: