Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

• Konuyu başlatan google218
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 27

Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

1
Merhaba yaklaşık 1 yıl içinde saçlarım seyreldi. Doktor [URL='https://www.sacekimisonuclar.com/konu/minoxil-forte-kullananlar.34/']minoxil forte[/URL] 5 yazdı sabah 5 akşam 5 puf sıkıyorum. 20 gündür kullanıyorum şu an önceden havluyla kurularken gelmeyen saçlar havluya gelmeye başladı. Önlerde boşluklar var ve ortalarda da olduğunu farkettim. Ne kadar sürede dolar sizce bu boşluklar? Minoxil + biotin kullanıyorum. b12 eksikliğim de varmış bilmiyordum ona da başlattı doktor. 2 yıl önceki saçlarıma kavuşabilir miyim [URL='https://www.sacekimisonuclar.com/konu/minoxil-forte-kullananlar.34/']minoxil[/URL] kullandığım sürece ve proscar kullanmalı mıyım sizce? Şu aralar stresliyim . Özellikle de bu gece? Bu ani stresler bir kaç saatlik saç döker mi? Mİnoxille ne kadar sürede sonuç alırım sizce? Fotoda belli değil ama ön rampa denilen kısımda arada boşluklar var. Önden bakınca saçımda sanki kat kestirmişim gibi duruyor . yaş 23 . öğrencilik dönemimi atlatana kadar saçı kafamda full tutmak istiyorum. Doktora finasterid kullnmak istediğimi söyleyince topikal var mı diye bakındı. Mezoterapi yaptırabilceğimi söyledi. Devlet hastanesinde bu arada. 500 tl fiyat dedi seans başı mı bu fiyat ?[ATTACH type="full" alt="nkhTMq.jpg"]1625[/ATTACH]
27 6
1
[QUOTE="lusyus, post: 4951, member: 3"] Doktora sorun kullanmanda sakınca var mı diye. Minoxidil 1 yıl boyunca saçları korur ancak hangi sebepten dolayı dökülme oluyor burası önemli genetik dökülmen yoksa minox güzel etki eder. Vitamin eksikliği, stres kaynaklı dökülme türü ise kolaylıkla düzelir. Minoxidili düzenli olarak 8 aya kadar kullan 4. Aydan sonra etkisini gösterir. Günlükte 5 mg 6 ay boyunca biotin çok etkili olur. Birde saçların sık olduğu için minoxu günde 1 kullanmanda iyi olur. Bunuda doktora sor bence [/QUOTE] Tamam hocam sorayım. Bugünlerde dökülmem arttı korkuyorum. Devlet hastanesinde üniversite hastanesi mezoterapi total tedavi mi 500 tl dir . Yoksa seans başı sizce bilginiz var mı hiç bu durumlardan?
G

google218

Üye
Merhaba yaklaşık 1 yıl içinde saçlarım seyreldi. Doktor minoxil forte 5 yazdı sabah 5 akşam 5 puf sıkıyorum. 20 gündür kullanıyorum şu an önceden havluyla kurularken gelmeyen saçlar havluya gelmeye başladı. Önlerde boşluklar var ve ortalarda da olduğunu farkettim. Ne kadar sürede dolar sizce bu boşluklar? Minoxil + biotin kullanıyorum. b12 eksikliğim de varmış bilmiyordum ona da başlattı doktor. 2 yıl önceki saçlarıma kavuşabilir miyim minoxil kullandığım sürece ve proscar kullanmalı mıyım sizce? Şu aralar stresliyim . Özellikle de bu gece? Bu ani stresler bir kaç saatlik saç döker mi? Mİnoxille ne kadar sürede sonuç alırım sizce? Fotoda belli değil ama ön rampa denilen kısımda arada boşluklar var. Önden bakınca saçımda sanki kat kestirmişim gibi duruyor . yaş 23 . öğrencilik dönemimi atlatana kadar saçı kafamda full tutmak istiyorum. Doktora finasterid kullnmak istediğimi söyleyince topikal var mı diye bakındı. Mezoterapi yaptırabilceğimi söyledi. Devlet hastanesinde bu arada. 500 tl fiyat dedi seans başı mı bu fiyat ?
nkhTMq.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alperen

Alperen

Üye
Proscar kullanmanı öneririm, eğer baktın gerçekten olumsuz etkiler alıyorsun gerçi tüm hapların yan etkileri var olmayan yok bu saçları proscarla korursun,

Alperen

Alperen

Üye
@Keleşo bu konulara çok hakim kendisi yorum yaparsa daha güzel olur

lusyus

lusyus

Üye
Minoxil ilk 4 ay içinde saçlarını biraz daha seyreltme yapabilir bu durum normal olarak bilinir. Minoxili sprey olarak fıs fıs değilde eczaneden yada medikalciden 1 ml şırınga al daha rahat ve dökülen saç diplerine daha etkin uygularsın. Topikal estradiol losyon hazırlayabilirsen kullan çok etkisini çok görürsün

G

google218

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minoxil ilk 4 ay içinde saçlarını biraz daha seyreltme yapabilir bu durum normal olarak bilinir. Minoxili sprey olarak fıs fıs değilde eczaneden yada medikalciden 1 ml şırınga al daha rahat ve dökülen saç diplerine daha etkin uygularsın. Topikal estradiol losyon hazırlayabilirsen kullan çok etkisini çok görürsün
proscar eklesem olur mu doktora danışmadan?

lusyus

lusyus

Üye
proscar eklesem olur mu doktora danışmadan?
Yaşın 23 proscar 1/5 olarak kullanabilirsin, saçlarının olması iyi var olanı korur ancak kullandıkça cinsel yönden isteksizlik yaratabilir bu yaşta hormonları azaltmak iyi olmaz

G

google218

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşın 23 proscar 1/5 olarak kullanabilirsin, saçlarının olması iyi var olanı korur ancak kullandıkça cinsel yönden isteksizlik yaratabilir bu yaşta hormonları azaltmak iyi olmaz
1 ay sonra kontrolüm var o gün doktora sorup başlasam olur mu sizce? 1 ayda minoxilin etkisini de gözlemlemiş olurum.

lusyus

lusyus

Üye
Doktora sorun kullanmanda sakınca var mı diye. Minoxidil 1 yıl boyunca saçları korur ancak hangi sebepten dolayı dökülme oluyor burası önemli genetik dökülmen yoksa minox güzel etki eder. Vitamin eksikliği, stres kaynaklı dökülme türü ise kolaylıkla düzelir. Minoxidili düzenli olarak 8 aya kadar kullan 4. Aydan sonra etkisini gösterir. Günlükte 5 mg 6 ay boyunca biotin çok etkili olur.

Birde saçların sık olduğu için minoxu günde 1 kullanmanda iyi olur. Bunuda doktora sor bence

G

google218

Üye
Doktora sorun kullanmanda sakınca var mı diye. Minoxidil 1 yıl boyunca saçları korur ancak hangi sebepten dolayı dökülme oluyor burası önemli genetik dökülmen yoksa minox güzel etki eder. Vitamin eksikliği, stres kaynaklı dökülme türü ise kolaylıkla düzelir. Minoxidili düzenli olarak 8 aya kadar kullan 4. Aydan sonra etkisini gösterir. Günlükte 5 mg 6 ay boyunca biotin çok etkili olur.

Birde saçların sık olduğu için minoxu günde 1 kullanmanda iyi olur. Bunuda doktora sor bence
Tamam hocam sorayım. Bugünlerde dökülmem arttı korkuyorum. Devlet hastanesinde üniversite hastanesi mezoterapi total tedavi mi 500 tl dir . Yoksa seans başı sizce bilginiz var mı hiç bu durumlardan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
92

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt