K
kelboy
Üye
Genetik saç dökülmesi varsa mezoterapiyi boşuna yaptırma bi kaç ay idare eder sonra gene dökülür
Banada yardımcı olurmusunuz msj attım lütfen.Çok acil ulaş senin derdini çözeceğim ama minoxil kullanma ben çok araştırdım kardom bu işi ve minoxil bıraktığın anda tamamen nerdeyse kel bırakan bir şey bahsettiğin diğer ilaç da erkeklik hormonu azaltıp kadınlık hormonu veren cinsel organını yok edecek bişey acilen bana ulaş sadece
Abicim market şampuanları içerik olarak çok fazla bir etki bırakan şampuanlar değil kepek için konazol şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum, hafta 1 veya 2 defa kullan kepek sorun gider. Saç çıkarıcı veya içeriği güçlü şampuan kullanclear men yğun arındırıcılı. kepek vardı çünkü saçımda
ya 2 defa kullan kepe
konazol 1 veya 2 defa kullansam haftada saç döker mi peki? O da döküyormuş sanırım .usunuz msj attım lütfen
Saçma sapan yorumlarınız yokmu bende yıllardır minoxil, proscar kullandım hiç bir şey olmadı korkutuyorsunuz insanlarıÇok acil ulaş senin derdini çözeceğim ama minoxil kullanma ben çok araştırdım kardom bu işi ve minoxil bıraktığın anda tamamen nerdeyse kel bırakan bir şey bahsettiğin diğer ilaç da erkeklik hormonu azaltıp kadınlık hormonu veren cinsel organını yok edecek bişey acilen bana ulaş sadece
minoxili gece sıkıp uyumak saça zarar mi ? Normalde saç spreyi sıkılıp saça uyunmaz ya. Kırılır dökülür falan.Saçma sapan yorumlarınız yokmu bende yıllardır minoxil, proscar kullandım hiç bir şey olmadı korkutuyorsunuz insanları
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.