Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

• Konuyu başlatan google218
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 27

Minoxil bu seyrelmeye fayda eder mi?

1
Genetik saç dökülmesi varsa mezoterapiyi boşuna yaptırma bi kaç ay idare eder sonra gene dökülür
27 6
1
[QUOTE="PLAYMAKERS, post: 4984, member: 90"] Saçma sapan yorumlarınız yokmu bende yıllardır minoxil, proscar kullandım hiç bir şey olmadı korkutuyorsunuz insanları [/QUOTE] minoxili gece sıkıp uyumak saça zarar mi ? Normalde saç spreyi sıkılıp saça uyunmaz ya. Kırılır dökülür falan.
K

kelboy

Üye
Genetik saç dökülmesi varsa mezoterapiyi boşuna yaptırma bi kaç ay idare eder sonra gene dökülür

E

erco

Üye
zayıf olan saçlar minoxil ile dökülme yapıyordur, 4. 5. ayda minoxil kullanmaya devam edersen zayıf saçların yerine güçlü kaliteli saçlar çıkar, Şampuan hangi marka kullanıyorsun

G

google218

Üye
zayıf olan saçlar minoxil ile dökülme yapıyordur, 4. 5. ayda minoxil kullanmaya devam edersen zayıf saçların yerine güçlü kaliteli saçlar çıkar, Şampuan hangi marka kullanıyorsun
clear men yğun arındırıcılı. kepek vardı çünkü saçımda

E

Erensahin.n

Üye
Kral bana ulaş yaşım 21 hiç bir şekilde asla minoxil felan kullanma bana güven asla ama asllaa kullanma acilen ulaş bana halledicem ben

E

Erensahin.n

Üye
Çok acil ulaş senin derdini çözeceğim ama minoxil kullanma ben çok araştırdım kardom bu işi ve minoxil bıraktığın anda tamamen nerdeyse kel bırakan bir şey bahsettiğin diğer ilaç da erkeklik hormonu azaltıp kadınlık hormonu veren cinsel organını yok edecek bişey acilen bana ulaş sadece

L

Levent

Üye
Çok acil ulaş senin derdini çözeceğim ama minoxil kullanma ben çok araştırdım kardom bu işi ve minoxil bıraktığın anda tamamen nerdeyse kel bırakan bir şey bahsettiğin diğer ilaç da erkeklik hormonu azaltıp kadınlık hormonu veren cinsel organını yok edecek bişey acilen bana ulaş sadece
Banada yardımcı olurmusunuz msj attım lütfen.

L

Levent

Üye
clear men yğun arındırıcılı. kepek vardı çünkü saçımda
Abicim market şampuanları içerik olarak çok fazla bir etki bırakan şampuanlar değil kepek için konazol şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum, hafta 1 veya 2 defa kullan kepek sorun gider. Saç çıkarıcı veya içeriği güçlü şampuan kullan

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Saçma sapan yorumlarınız yokmu bende yıllardır minoxil, proscar kullandım hiç bir şey olmadı korkutuyorsunuz insanları

G

google218

Üye
Saçma sapan yorumlarınız yokmu bende yıllardır minoxil, proscar kullandım hiç bir şey olmadı korkutuyorsunuz insanları
minoxili gece sıkıp uyumak saça zarar mi ? Normalde saç spreyi sıkılıp saça uyunmaz ya. Kırılır dökülür falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
56
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt