Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan GÖKDEMİR
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 7K
  • Cevap 56

Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

1
Kafein sıcak su içinde erir ve çözülür. Etil alkol içinde mikrop oluşmaması için katılır, ppg hızlı kurumasını önlemek ve seyreltmek, hazırlamak için 100 ml şişe içine 25 ml etil alkol içine 2 ml hint yağı katın çözülsün sonra 50 ml distile su katıp benvari usulü ısıtın içine 3 gr kafein katın 3 dk bekleyip çay kaşığı ile karıştırın. Ppg ile tamamlayın.
56 6
1
Merhabalar tekrardan saf kafein aldım fakat hassas terazim yok. 3 gr' ı yaklaşık olarak nasıl ayarlayabilirim. Çay kasiginin tepeleme dolusu kaç gr gelir acaba?
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Kafein sıcak su içinde erir ve çözülür. Etil alkol içinde mikrop oluşmaması için katılır, ppg hızlı kurumasını önlemek ve seyreltmek, hazırlamak için 100 ml şişe içine 25 ml etil alkol içine 2 ml hint yağı katın çözülsün sonra 50 ml distile su katıp benvari usulü ısıtın içine 3 gr kafein katın 3 dk bekleyip çay kaşığı ile karıştırın. Ppg ile tamamlayın.

C

Chem06

Üye
Yanlış bisey yapmamak adına soruyorum. Bemvari usulü derken bir cezveye su koydum cezvedeki su nasıl bi sıcaklıkta iken 100 ml lik şişeyi içine koyacağım.Birde şişenin dibi cezvenin dibine degmeyecektir galiba. Şişenin ne kadarı cezve içinde olmalı.Kafeini şişe cezvenin içinde iken mi ekleyeceğim? Bu 3 dk lik bekleme süresi yine cezve içinde mi olacak? Bu işlemi daha detaylı yazabilirseniz çok sevinirim.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Cezveyi kaynayınca kapatın. İçine şişeyi koyup cezvede 10 dakika kadar bekletin ısınınca şişeyi hafif sallayın içindeki kafein dağılıp erimesini sağlayın. Kafeinin erimesinden emin olduktan sonra ppg ile tamamlayın. Soğuduktan sonra saf arjininde katabilirsiniz.

C

Chem06

Üye
Cezveyi kaynayınca kapatın. İçine şişeyi koyup cezvede 10 dakika kadar bekletin ısınınca şişeyi hafif sallayın içindeki kafein dağılıp erimesini sağlayın. Kafeinin erimesinden emin olduktan sonra ppg ile tamamlayın. Soğuduktan sonra saf arjininde katabilirsiniz.
Peki hocam 100 ml lik şişeyi aldım 25ml etil alkol+2 ml hint yagi+ 50 ml saf su koydum. Sonra cezveye su koyup kaynattim. Sonra ocağı kapattım. Bu 100 ml şişeyi cezveye oturttum. Kafeini tam olarak ne zaman ekleyeceğim bu şişe cezvede 5dk felan isindiktan Sonra mi? Totalde şişe cezvede 10 dk kalacak demişsiniz.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Etil alkol, hint yağı ve saf suyu ekledikten sonra 77 ml oluyor kafeini katın, kaynatıp kapattığınız cezveye koyup 5 dakika bekletin çıkarıp hafif sallayın tekrar 5 dakika daha bekletin. Sonra ppg ile tamamlayın.

C

Chem06

Üye
Etil alkol, hint yağı ve saf suyu ekledikten sonra 77 ml oluyor kafeini katın, kaynatıp kapattığınız cezveye koyup 5 dakika bekletin çıkarıp hafif sallayın tekrar 5 dakika daha bekletin. Sonra ppg ile tamamlayın.
Size bisey daha sormak istiyorum. Kusura bakmayın böyle ard arda soru soruyorum. Ben sadece proscar kullanarak bir solüsyon yapmak istiyorum. Redditte ekteki resimdeki gibi bir formulasyon var.

Yalnız burda izopropil alkol kullanmış onun yerine etil alkol olur mu? 24 saat karistirici ile karıştırın demiş öyle bir imkanım yok ne yazık ki.
Size şunu sormak istiyorum. Elimde proscar, etil alkol, propilen glikol, gliserin, saf su var. Bu malzemeleri kullanarak nasıl losyon hazirlayabilirim? Hazırlarken hangi üründen ne kadar ve hangi sıralama ile hangi bekleme süresi ile nasıl hazirlayabilirim? ( nerde ne kadar calkalamaliyim, ne kadar beklemeliyim )

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
İzopropil alkol olur ama deride irritasyon yapma durumu var. Ben 1 kutu proscarı şişe içinde toz hale getiriyorum. Üzerine 30 - 40 ml arası etil alkol ve 2 ml hint yağı katıp karışmasını sağlayıp 1 saat bekletiyorum. Üzerine 25 ml propilen glikol katıp 2 saat kadar hafif sallayıp karışmasını sağlıyorum. Sonrada distile su katıp tamamlıyorum. Gliserin en son katabilirsiniz. Günde 2 defa sabah akşam kullanılır. Her 1 ml 1.4 mg finasterid içerir bununda tahminen %30 kadarı emiliyor.

C

Chem06

Üye
İzopropil alkol olur ama deride irritasyon yapma durumu var. Ben 1 kutu proscarı şişe içinde toz hale getiriyorum. Üzerine 30 - 40 ml arası etil alkol ve 2 ml hint yağı katıp karışmasını sağlayıp 1 saat bekletiyorum. Üzerine 25 ml propilen glikol katıp 2 saat kadar hafif sallayıp karışmasını sağlıyorum. Sonrada distile su katıp tamamlıyorum. Gliserin en son katabilirsiniz. Günde 2 defa sabah akşam kullanılır. Her 1 ml 1.4 mg finasterid içerir bununda tahminen %30 kadarı emiliyor.
2 saat boyunca sallamak zor olmuyor mu?

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
2 saat sürekli değil 20 dakikada bir sallıyom tortu iyice çözülsün diye.

C

Chem06

Üye
Merhabalar tekrardan saf kafein aldım fakat hassas terazim yok. 3 gr' ı yaklaşık olarak nasıl ayarlayabilirim. Çay kasiginin tepeleme dolusu kaç gr gelir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
73
Toplam ziyaretçi
113

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt