Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan GÖKDEMİR
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 6K
  • Cevap 56

Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

1
Bide almak istemezsem temin ederiz derken onu anlamadım hocam [QUOTE="GÖKDEMİR, post: 661, member: 15"] bu sitede satışı var eğer almak istemezsen bir şekilde temin ederiz [URL]https://toptan.sabunaria.com/malzemeler/kafein/[/URL] Propilen glikol kozmetik sanayinde en sık kullanılan bir çözeltidir ilaçların çözünmesini kolaylaştırır nem tutar losyonun hemen kurumasını engeller deri altına etken maddenin iletilmesini kolaylaştırır ben 10 yıldır losyon yapımında kullanıyorum hiçbir şey olmaz çoğu üründe bu çözelti kullanılır zaten [/QUOTE]
56 6
1
[QUOTE="mustafaxyoruk, post: 688, member: 85"] Tamamdır teşekkür ederim hocam . İki firmaya da sordum konuştum n11deki bu pdfyi attı diğer attığınız sitedeki adam da saf kafeindir İtalya menşei dedi ama belge veremeyiz dedi hangisini alsam [/QUOTE] N11 değilde diğer sitedekini almanı öneririm.. özel mesaj gönderebilirsin
M

mustafaa

Üye
Bide almak istemezsem temin ederiz derken onu anlamadım hocam
bu sitede satışı var eğer almak istemezsen bir şekilde temin ederiz
https://toptan.sabunaria.com/malzemeler/kafein/

Propilen glikol kozmetik sanayinde en sık kullanılan bir çözeltidir ilaçların çözünmesini kolaylaştırır nem tutar losyonun hemen kurumasını engeller deri altına etken maddenin iletilmesini kolaylaştırır ben 10 yıldır losyon yapımında kullanıyorum hiçbir şey olmaz çoğu üründe bu çözelti kullanılır zaten

M

mustafaa

Üye
Bu arada etil alkol bulamıyorum buradaki eczanelerde etil alkol işini ne yapabilirim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Tamam hocam teşekkür ederim yakın zamanda başlamak istiyorum saç çizgisinde gerileme yok bundan eminim fakat genel olarak seyrelme var buda kesin umarım kafein losyon işe yarar , n11 sitesinden attığınız linkteki kafein mi daha iyi yoksa şimdi attığınız mi daha iyi

Bide almak istemezsem temin ederiz derken onu anlamadım hocam

Bu arada etil alkol bulamıyorum buradaki eczanelerde etil alkol işini ne yapabilirim

İçerik olarak hangisi daha kalitelidir onu bilemeyiz ama son linkini attığım iyi gibi gözüküyor whatshaptan sorabilirsin ürün nasıl diye ben sormuştum

Arkadaşa söyleyim eğer yazdığım siteden kafein almak istemezsen elinde fazla varsa gönderebilir diye yazdım

Etil alkol satışı yasak ama eczanelerde çoğunda açık olarak var 100 ml için iste temiz pet şişe götür verebilirler

M

mustafaa

Üye
İçerik olarak hangisi daha kalitelidir onu bilemeyiz ama son linkini attığım iyi gibi gözüküyor whatshaptan sorabilirsin ürün nasıl diye ben sormuştum

Arkadaşa söyleyim eğer yazdığım siteden kafein almak istemezsen elinde fazla varsa gönderebilir diye yazdım

Etil alkol satışı yasak ama eczanelerde çoğunda açık olarak var 100 ml için iste temiz pet şişe götür verebilirler
Anladım teşekkür ederim kafein almak sorun değil benim için ama aldığım şeyin sağlam olmasını istiyorum paramin boşa gitmesini istemiyorum öğrenciyim bide
Bu arada dediğiniz şekilde gitmiştim yok dedi eczaneler her yerde vermiyorlar demek ki
Bu arada kafein losyon tek başına yeter mi kayıplar için

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Tek başına yeterli olmayabilir kullanmadan bilemezsin ben 3 farklı losyon ile birlikte kullanıyorum içeriğini güçlendirmek için azelaik asit retinol a katılabilir bu bileşenleri temin etmeye çalışıyoruz

M

mustafaa

Üye
Tek başına yeterli olmayabilir kullanmadan bilemezsin ben 3 farklı losyon ile birlikte kullanıyorum içeriğini güçlendirmek için azelaik asit retinol a katılabilir bu bileşenleri temin etmeye çalışıyoruz
Etil alkole alternatif bişey yok mudur ya :/

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
80 derecelik kolonya ile çözülebilir 60 ml için 20 ml kolonya 30 ml propilen glikol 3 Gr kafein ekle üzerine distile su kat 75 0C derecede sıcak su banyosunda benvari üsulü ısıt küçük bir cezvede suyu kaynat içine şişeyi koy dibine temas ettirme kaynayınca kapat 30 dakika cezvede beklet

M

mustafaa

Üye
80 derecelik kolonya ile çözülebilir 60 ml için 20 ml kolonya 30 ml propilen glikol 3 Gr kafein ekle üzerine distile su kat 75 0C derecede sıcak su banyosunda benvari üsulü ısıt küçük bir cezvede suyu kaynat içine şişeyi koy dibine temas ettirme kaynayınca kapat 30 dakika cezvede beklet
Tamamdır teşekkür ederim hocam . İki firmaya da sordum konuştum n11deki bu pdfyi attı diğer attığınız sitedeki adam da saf kafeindir İtalya menşei dedi ama belge veremeyiz dedi hangisini alsam

Ekli dosyalar

• Caffeine (OPP)_2.pdf
    277.3 KB · Gösterim: 204
M

mustafaa

Üye
80 derecelik kolonya ile çözülebilir 60 ml için 30 ml kolonya 20 ml propilen glikol 3 Gr kafein ekle üzerine distile su kat 75 0C derecede sıcak su banyosunda benvari üsulü ısıt küçük bir cezvede suyu kaynat içine şişeyi koy dibine temas ettirme kaynayınca kapat 30 dakika cezvede beklet
Hocam bu arada sizinle özelden konuşabilecegim bir yer var mı bı konu vardı da

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Tamamdır teşekkür ederim hocam . İki firmaya da sordum konuştum n11deki bu pdfyi attı diğer attığınız sitedeki adam da saf kafeindir İtalya menşei dedi ama belge veremeyiz dedi hangisini alsam
N11 değilde diğer sitedekini almanı öneririm.. özel mesaj gönderebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
70

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt