Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan GÖKDEMİR
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 7K
  • Cevap 56

Kafein Arginine Minoxidil %3 Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

1
Bencede videolu anlatım çok daha açıklayıcı olur
56 6
1
Etil alkol, propilen glikol, distile su ve toz kafein birde elimde hint yağı var. Bu 5 malzeme ile kafein losyonu hazırlayabilirmiyim? Diğer malzemeleri kullanmadan bu 5 malzemede fayda sağlar mı? Birde şayet olur derseniz losyonu bu malzemelerle hangi sıralama ile hazırlamam lazım? Yazabilirseniz çok sevinirim.
L

lastmorn

Üye
Bencede videolu anlatım çok daha açıklayıcı olur

M

mustafaa

Üye
2. Yontemdekini yapmaya başladım fakat çinko sülfat çözülmüyor gibi yani kısmen çözüldü ama bı kısmı toz halinde duruyo dibe çöküyor normal midir

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Toz halinde kalan erime noktası çok yüksek sıcaklık ister. Çinko sülfat suda ve etil alkolde çözündüğünü çoğu kimya sitesinde yazıyor içinde kalan tortular nişasta kireç gibi yardımcı maddelerdir

J

Jeolog

Üye
Kafein losyon yaptım 1 aydır kullanıyorum yalnız sivilce yaptı kafamda ara vermek zorunda kaldım

M

mustafaa

Üye
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Losyon kullanımından sonra oluştuysa propilen glikol yada gliserin sivilcelenme yapabilir her cilt aynı değil günde 2 kereden fazla kullanmayın saçlarınızı 2 güne 1 yıkamanızı öneririm

byburkay

byburkay

Üye
3 aydır kafein losyon kullanıyorum faydası yok gibi saçlarda herhangi bir olumlu durum göremedim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Kafein losyonu tedavinize ek destek olarak kullanmaya devam etmenizi öneririm saçlara faydası vardır yalnız DHT önleyici kullanmadan başarı sağlamak günümüzde biraz zor

C

Chem06

Üye
Etil alkol, propilen glikol, distile su ve toz kafein birde elimde hint yağı var. Bu 5 malzeme ile kafein losyonu hazırlayabilirmiyim? Diğer malzemeleri kullanmadan bu 5 malzemede fayda sağlar mı? Birde şayet olur derseniz losyonu bu malzemelerle hangi sıralama ile hazırlamam lazım? Yazabilirseniz çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt