Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 38

Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

1
Hocam merhaba umarım beklediğiniz gibi olur saçlarınız lakin ben hiç beğenmedim saç ekiminizi 3700 greft için neden böyle az oldu sizin anlamadım, ekilen bölge falan şaşırdım. facebook ta bir grup var baya güzel ekimler var genele ekmişler şaşkınlık verici doğrusu ekilen alan mı büyük sizin anlamadım
38 6
1
Kardeşim sen beklediğin beklentiyi alabildin mi son durum nedir?
S

Sebebim

Üye
Hocam merhaba umarım beklediğiniz gibi olur saçlarınız lakin ben hiç beğenmedim saç ekiminizi 3700 greft için neden böyle az oldu sizin anlamadım, ekilen bölge falan şaşırdım. facebook ta bir grup var baya güzel ekimler var genele ekmişler şaşkınlık verici doğrusu ekilen alan mı büyük sizin anlamadım

A

Aydem

Üye
Hocam
ön çizgi için güzel olduğunu düşünüyorum süreci ilerleyen zamanlarda göreceğim bakalım kısmet naip artık şimdilik iyi gibi tabi bu kişiden kişiye değişebilir.

M

Memory

Üye
İnşallah beklediğiniz gibi olur, kafa yapınız büyük mü?

B

bandıl

Üye
Hocam kaç para ödediniz fiyat ne kadar tuttu? Saç ekimi sürecinden memnunmusun kaç ay oldu cevapalrsanız sevinirim.

D

DeCitron

Üye
Merhaba saç ekimi son durumunuz nasıl fiyatları konusunda detaylı bilgi verebilirmisiniz* Saç ekimi doktor mu Hemşire mi ekti*

A

Aydem

Üye
Durum beklediğim gibi değil maalesef saç ekimi öncesi var olan saclar dökülüyor hızla baya açılma mevcut neden olduğunu bilmiyorum

A

Aydem

Üye
IMG_20230406_185122.jpg
IMG_20230406_185141.jpg

A

Aydem

Üye
Saç ekimini 5 ay 5 gün oldu uzun bir süre sonunda saç ekimi sekil almaya başladı. Rabbim herkese kolay bir seçim de bulunmayı nasip etsin

T

Taner043

Üye
Kardeşim sen beklediğin beklentiyi alabildin mi son durum nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
41
Toplam ziyaretçi
54

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt