Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 38

Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

1
saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız saç ekimi sonrası prp yaptırmayı düşünüyormusunuz? kaçtane prp yapılması gerekiyor
38 6
1
[SIZE=7][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Saç Ekimi 14. Gün[/COLOR][/B][/SIZE] [ATTACH type="full"]1976[/ATTACH]
T

teacher1

Üye
saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız saç ekimi sonrası prp yaptırmayı düşünüyormusunuz? kaçtane prp yapılması gerekiyor

revivo

revivo

Üye
Saç ekimi toplamda kaç paraya mal oldu?

M

mıstık

Üye
Konunuzu okudum bende saç ekimi düşünüyorum benim nasıl olur sürecim sizce, 1. ay ne durumdasınız

emeklikel

emeklikel

Üye
Donör bölge resmini koyabilirmisin kökleri yanlardanda aldılar mı?

Keleşo

Keleşo

Üye
Bunlar kök hüçre tedavisinde milleti çok pis avladılar sülüsyona Cyproterone asetat karıştır bir iki kişine enjekte et reklemını yap parayı kap
Kök hüçre , prp , mezo terapi hepsi yalan , eğer bunlar sizde yarıyorsa hiç şüpheniz olmasın içinde antiandrojen var.Aksi durumunda
Öyle bir tedavi olsa ingiltere prensi holywood yıldızları yapar

A

Aydem

Üye
Bunlar kök hüçre tedavisinde milleti çok pis avladılar sülüsyona Cyproterone asetat karıştır bir iki kişine enjekte et reklemını yap parayı kap
Kök hüçre , prp , mezo terapi hepsi yalan , eğer bunlar sizde yarıyorsa hiç şüpheniz olmasın içinde antiandrojen var.Aksi durumunda
Öyle bir tedavi olsa ingiltere prensi holywood yıldızları yapar
Kök hücre tedavisi diye bahsedilen olayı ben tam kavrayamadım benim saç ekimi sürecimde gördüğüm tamamen şu oldu hocam , saç köklerini aldılar ve ektiler, lokal anestezi anında çok canım yandı :)

A

Aydem

Üye

7. Gün

7. gün öğleyin.jpg

Ekli dosyalar

• 7. gün.jpg
    7. gün.jpg
    4.3 MB · Gösterim: 141
A

Aydem

Üye
11. Gün saç ekimi fotoğrafım
11.gün.jpg

A

Aydem

Üye
12. gün saç ekimi fotoğrafım
12.gün.jpg

A

Aydem

Üye
Saç Ekimi 14. Gün
14. gün.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
86
Toplam ziyaretçi
126

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt