Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 38

Hasan Akil Akl Klinik Saç Ekimi 3750 Greft (29.10.2022)

1
Hasan Akil Akl klinik saç ekimi sonuçları 2022 yılı 29 ekimde saç ekimi yaptırdım,3750 Greft (29.10.2022) Günlerden 29 Ekim 2022 Cumartesi günü İstanbul Ataşehir'de akl klinik saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi öncesi internet ortamında ve sosyal medya platformalarında çok fazla araştırmalar yaparak en iyi sonuç ve maddi olarak beni mutlu edecek bir yer arayışındaydım. Sevgili arkadaşlar saç ekimi öncesi karar vermek gerçekten zor, saç ekim merkezinin saç ekimi öncesi sonrası sonuçlarınıa bakıyorsun sonra aynı kafa yapısı aynı saç teli aynı bir ekim arayışında oluyorsun bende son olarak kararımı akl poliklinik saç ekiminde karar kıldım. Saç ekimi sonrası yaşadığım süreci neler kullandığımı tüm detayları ile anlatmak not almak istiyorum sizinde okumanızı isterim sizde ona göre davranırsınız. Saç ekim merkezinde karar kıldıktan sonra randevu oluşturdum ve saç ekimi günü öncesi sms ile hemen hemen 2 günde bir saç ekimi öncesi neler yapmam gerektiği ile ilgili bilgilendirildim. Gelen smslerden bir tanesi saç ekimi öncesi 1 hafta önceden bitki çayı alkol ve sigara kullanımı bırakmam yönündeydi mesajla bana bunun bilgisi verildi. Saç ekimine 3 gün kala Kahve , Alkol Sigara bitki çayı tüketimi ayrıca kan sulandırı hap kullanımını ( örneğin coraspirin) bırakmamı tavsiye niteliğinde mesajla bana bilgi verdiler. Saç ekimi operasyonu öncesi ne yapmam gerektiği ile ilgili baştan geçirilmeyen kıyafet mesaj la bildirdiler, gömlek tarzı giymeyi operasyona gireken tok olarak gelmemizi istediler, Saç ekimi öncesi her gün hemen hemen günlük mesajlarla sürecime ortak oldular. Açıkca söylemek isterimki evet bunlar güzel olan ama en önemli olan saç ekimi sürecim ve sonucum benim kafam orda şuana kadar söylediklerim eğer saç ekimim sıkıntılı geçse veya saçlar çıkmasa memnun olmasam bunun hiç bir önemi yok. Saç Ekimi 1. Gün saat 15:00 gibi saç ekimine girdik, saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflar çekildi Hasan Akil süreçle ilgilendi, saç ekimi alanını uyuşturma esnasında biraz sıkıntı çektim oda heyecanla geçti diyebilirim, açıkcası tüm detaylar aklıma gelmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz cevaplarım. Saç ekimi işlemi sırasında mola verildi ve yemek yiyebildim ayrıca lavabo ihtiyacımı falan gördüm saç ekimi 15:00 de girdik ve gece 24:00 gibi saç ekimi işlemlerimiz bitmişti. gece operasyon etkisi ile 2 3 saat uyuyamadım. Sırt Üstü ve boyun yaztığı ile tamamen geri pozisyonda yattım saç ekimini cumartesi olduğu için pazar günü saç ekim merkezi kapalıydı. Pazartesi günü ilk yıkamamıza gittik, Salı günüde ilk yıkamamıza gittik açık söylemek gerekirse ilgi ve alakaları gayet çok güzeldi güven verici bir yaklaşımları vardı inşallah saç ekimi sonucuda güzel olursa herşey harika olur :) [ATTACH type="full" alt="IMG_20221013_175104.jpg"]1842[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20221013_175108.jpg"]1843[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20221013_175201.jpg"]1844[/ATTACH]
38 6
1
Merhaba hayırlı olsun saç ekiminiz yıkamayı kendiniz yapmanız riskli değil mi
A

Aydem

Üye
Hasan Akil Akl klinik saç ekimi sonuçları 2022 yılı 29 ekimde saç ekimi yaptırdım,3750 Greft (29.10.2022)
Günlerden 29 Ekim 2022 Cumartesi günü İstanbul Ataşehir'de akl klinik saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi öncesi internet ortamında ve sosyal medya platformalarında çok fazla araştırmalar yaparak en iyi sonuç ve maddi olarak beni mutlu edecek bir yer arayışındaydım. Sevgili arkadaşlar saç ekimi öncesi karar vermek gerçekten zor, saç ekim merkezinin saç ekimi öncesi sonrası sonuçlarınıa bakıyorsun sonra aynı kafa yapısı aynı saç teli aynı bir ekim arayışında oluyorsun bende son olarak kararımı akl poliklinik saç ekiminde karar kıldım. Saç ekimi sonrası yaşadığım süreci neler kullandığımı tüm detayları ile anlatmak not almak istiyorum sizinde okumanızı isterim sizde ona göre davranırsınız. Saç ekim merkezinde karar kıldıktan sonra randevu oluşturdum ve saç ekimi günü öncesi sms ile hemen hemen 2 günde bir saç ekimi öncesi neler yapmam gerektiği ile ilgili bilgilendirildim. Gelen smslerden bir tanesi saç ekimi öncesi 1 hafta önceden bitki çayı alkol ve sigara kullanımı bırakmam yönündeydi mesajla bana bunun bilgisi verildi. Saç ekimine 3 gün kala Kahve , Alkol Sigara bitki çayı tüketimi ayrıca kan sulandırı hap kullanımını ( örneğin coraspirin) bırakmamı tavsiye niteliğinde mesajla bana bilgi verdiler.

Saç ekimi operasyonu öncesi ne yapmam gerektiği ile ilgili baştan geçirilmeyen kıyafet mesaj la bildirdiler, gömlek tarzı giymeyi operasyona gireken tok olarak gelmemizi istediler, Saç ekimi öncesi her gün hemen hemen günlük mesajlarla sürecime ortak oldular. Açıkca söylemek isterimki evet bunlar güzel olan ama en önemli olan saç ekimi sürecim ve sonucum benim kafam orda şuana kadar söylediklerim eğer saç ekimim sıkıntılı geçse veya saçlar çıkmasa memnun olmasam bunun hiç bir önemi yok.

Saç Ekimi 1. Gün saat 15:00 gibi saç ekimine girdik, saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflar çekildi Hasan Akil süreçle ilgilendi, saç ekimi alanını uyuşturma esnasında biraz sıkıntı çektim oda heyecanla geçti diyebilirim, açıkcası tüm detaylar aklıma gelmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz cevaplarım. Saç ekimi işlemi sırasında mola verildi ve yemek yiyebildim ayrıca lavabo ihtiyacımı falan gördüm saç ekimi 15:00 de girdik ve gece 24:00 gibi saç ekimi işlemlerimiz bitmişti. gece operasyon etkisi ile 2 3 saat uyuyamadım. Sırt Üstü ve boyun yaztığı ile tamamen geri pozisyonda yattım saç ekimini cumartesi olduğu için pazar günü saç ekim merkezi kapalıydı. Pazartesi günü ilk yıkamamıza gittik, Salı günüde ilk yıkamamıza gittik açık söylemek gerekirse ilgi ve alakaları gayet çok güzeldi güven verici bir yaklaşımları vardı inşallah saç ekimi sonucuda güzel olursa herşey harika olur :)

IMG_20221013_175104.jpg
IMG_20221013_175108.jpg
IMG_20221013_175201.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
H

hanmax

Üye
Bende adını duyuyorum. Sonuçlarına bakacağım.

L

lastmorn

Üye
@Aydem, hocam saç ekiminiz hayırlı olsun ekimi kimler yaptı, kaç saat sürdü, anestezi nasıl yapıyorlar birde ekim sonrası neler önerdiler bilgilendirirseniz sevinirim.

A

Aydem

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Aydem, hocam saç ekiminiz hayırlı olsun ekimi kimler yaptı, kaç saat sürdü, anestezi nasıl yapıyorlar birde ekim sonrası neler önerdiler bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim, evet tüm detayları anlatacağım saç ekiminin ilk günleri olduğu için ilk yıkama sürecimi bekliyorum , saç ekimi öncesi ve sonrası süreçler çok değişmiş ayrıca biraz tedirgin oluyorsun ne kadar bilsende bilmesende. nerde ne zaman kullanacağın hangi ilacı alacağın şampuan ne zaman kullanacağın hemen hemen hepsini anlatacağım

B

babalam

Üye
Hayırlı olsun saç ekiminiz sürecinizi okudum resimlerinizi görebilirmiyim

A

Aydem

Üye
Akl Klinik saç ekim merkezinde saçlarımıza yıkamadan önce Altermed Bepanthol marka sprey ile saçlara nemlendirici losyon yapılıyor ve bu 10 15 dk gibi bekliyor. Saç ekimi sonrası 2. gün losyonlu hali
IMG_20221101_104538.jpg

R

Racing

Üye
Saç ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi olur bir kaç soru sormak istiyorum. 1- saç ekimi öncesi dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu mesela sigara gibi sigara içmediğinizi okudum ama yanlış hatırlamıyorsam, 2. sorum saç ekimi esnasında ne kadar acı çekiliyor tarif edebilirmisiniz iğneler uyuşturma gibi .

A

Aydem

Üye
Saç ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi olur bir kaç soru sormak istiyorum. 1- saç ekimi öncesi dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu mesela sigara gibi sigara içmediğinizi okudum ama yanlış hatırlamıyorsam, 2. sorum saç ekimi esnasında ne kadar acı çekiliyor tarif edebilirmisiniz iğneler uyuşturma gibi .
Teşekkür ederim, saç ekimi öncesi çok dikkat etttiğim bir durum olmadı, daha önce saç ekimi operasyonu geçirmiş biri olarak daha rahattım, lakin operasyon esnasında ben biraz lokal anesteziden rahatsız oldum. Bir miktar acı oluyor lakin geçici bu durum sürecin sonu çok güzel diyebilirim.

A

Aydem

Üye
10. gün yıkaması dediğimiz olayı yaptım bugün hatta videolar falan çektim detaylı anlatım evde nasıl yapılır yıkama bir çok kişi görmesi açısından bakalım süreç nasıl olucak resim koyacağım

G

gezer

Üye
Merhaba hayırlı olsun saç ekiminiz yıkamayı kendiniz yapmanız riskli değil mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
27
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
70

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt