Saçlarım Yağlanıyor ve Dökülüyor

• Konuyu başlatan Chemist
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 999
  • Cevap 14

Saçlarım Yağlanıyor ve Dökülüyor

1
[QUOTE="Chemist, post: 2673, member: 52"] Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım [/QUOTE] Yaglanmayi kontrol altına alabildiniz mi?
14 6
1
[QUOTE="Alperen, post: 3603, member: 103"] Kullandığınız bir sabun var mı? Sabunların içeriği cipslerle dolu ucuz ve kalitesiz. [/QUOTE] Uzun süre dalan zeytinyağlı sabun kullandım. Ama artık medikal bir şampuan kullanmak istiyorum. Ama sampuanlarda saçı yumuşatıyor saçlar az ve ince olduğu için hepten kötü duruyor sabunlar sahte bir dirilik ve sertlik verdiği için saçlar daha diri ve sık duruyor. Sabun gibi etki yapacak bir medikal şampuan arıyorum.
C

Chem06

Üye
Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım
Yaglanmayi kontrol altına alabildiniz mi?

C

Chemist

Üye
Seboderm şampuan ile ketoral şampuanı dönüşümlü kullanıyorum yağlanma şimdilik olmuyor yalnız saç derisini çok kurutma yaptı ketoralı haftada 1 kez kullanıyorum sebodermi 3 güne 1

C

Chem06

Üye
Seboderm şampuan ile ketoral şampuanı dönüşümlü kullanıyorum yağlanma şimdilik olmuyor yalnız saç derisini çok kurutma yaptı ketoralı haftada 1 kez kullanıyorum sebodermi 3 güne 1
Kimyagersiniz sanırım bende kimyagerim :) Seboderm tek çeşit galiba değil mi? Umarım bendede ise yarar? Peki seboderm ile yıkadıktan sonra saçlar yumuşacık mi oluyor yoksa sert mi yapıyor yani sabunla yıkamış gibi. Çünkü ben saçı yumuşak yapan şampuan sevmiyorum malum saçlar az ve ince telli bide yumuşak olunca çok daha kötü duruyor. Ama sabunla vs yıkayınca yalancı bir sıklık ve sert olduğu için daha diri duruyor saçlar.

Alperen

Alperen

Üye
Kimyagersiniz sanırım bende kimyagerim :) Seboderm tek çeşit galiba değil mi? Umarım bendede ise yarar? Peki seboderm ile yıkadıktan sonra saçlar yumuşacık mi oluyor yoksa sert mi yapıyor yani sabunla yıkamış gibi. Çünkü ben saçı yumuşak yapan şampuan sevmiyorum malum saçlar az ve ince telli bide yumuşak olunca çok daha kötü duruyor. Ama sabunla vs yıkayınca yalancı bir sıklık ve sert olduğu için daha diri duruyor saçlar.
Kullandığınız bir sabun var mı? Sabunların içeriği cipslerle dolu ucuz ve kalitesiz.

C

Chem06

Üye
Kullandığınız bir sabun var mı? Sabunların içeriği cipslerle dolu ucuz ve kalitesiz.
Uzun süre dalan zeytinyağlı sabun kullandım. Ama artık medikal bir şampuan kullanmak istiyorum. Ama sampuanlarda saçı yumuşatıyor saçlar az ve ince olduğu için hepten kötü duruyor sabunlar sahte bir dirilik ve sertlik verdiği için saçlar daha diri ve sık duruyor. Sabun gibi etki yapacak bir medikal şampuan arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt