Saçlarım Yağlanıyor ve Dökülüyor

• Konuyu başlatan Chemist
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 734
  • Cevap 14

Saçlarım Yağlanıyor ve Dökülüyor

1
Her sabah kalktığımda saçlarımda sürekli bir yağlanma oluyor saç diplerime aynada baktığımda hep yağlı elimi sürdüğümde yağlanmanın fazla olduğunu görüyorum her sabah dışarı çıkmadan önce duş alıyorum akşama alnım üstlerim yağlanmış oluyor saçlar yağdan şekil almıyor kafayı yıkamak zorunda kalıyorum. Herfünde saç yıkamak zor geliyor. Ne yaptıysam geçmiyor kuru bir alnım olmuyor şampuan head shoulders ikisi bir arada kullanıyorum. Başka şampuanları da kullandım clear man yağlanma karşıtı hiç fayda etmedi. Aynı şekilde yüzümde çok çabuk yağlanma oluyor sabunla yıkarım faydası yok. Aklıma beslenme tarzı geliyor yağlı gıdalardan uzak duruyorum, spor yaparım, vitamin tabletleri alırım bazen. Yağlanmayı önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
14 6
1
Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım
C

Chemist

Üye
Her sabah kalktığımda saçlarımda sürekli bir yağlanma oluyor saç diplerime aynada baktığımda hep yağlı elimi sürdüğümde yağlanmanın fazla olduğunu görüyorum her sabah dışarı çıkmadan önce duş alıyorum akşama alnım üstlerim yağlanmış oluyor saçlar yağdan şekil almıyor kafayı yıkamak zorunda kalıyorum. Herfünde saç yıkamak zor geliyor. Ne yaptıysam geçmiyor kuru bir alnım olmuyor şampuan head shoulders ikisi bir arada kullanıyorum. Başka şampuanları da kullandım clear man yağlanma karşıtı hiç fayda etmedi. Aynı şekilde yüzümde çok çabuk yağlanma oluyor sabunla yıkarım faydası yok. Aklıma beslenme tarzı geliyor yağlı gıdalardan uzak duruyorum, spor yaparım, vitamin tabletleri alırım bazen. Yağlanmayı önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?

L

Levent

Üye
Selamlar. Saçlarımda sürekli bir yağlanma oluyor her sabah dışarı çıkmadan önce duş alıyorum akşama alnım yağlanmış saçlar yağdan şekil almıyor kafayı yıkamak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam geçmiyor kuru bir alnım olmuyor şampuan head shoulders ikisi bir arada kullanıyorum. Başka şampuanları da kullandım clear man yağlanma karşıtı hiç fayda etmedi. Aynı şekilde yüzümde çok çabuk yağlanma oluyor sabunla yıkarım faydası yok. Aklıma beslenme tarzı geliyor yağlı gıdalardan uzak duruyorum, spor yaparım, vitamin tabletleri alırım bazen. Yağlanmayı önlemek için ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
Hocam yeme içmeniz nasıl merak ediyorum asitli yiyecekler veya kızartma yiyormusunuz

Filozof

Filozof

Üye
Yüzünüz için bu üç sabundan cildinize uygun olanı kullanmanızı önerebilirim. Benimde özellikle alnım ve burnumun üstü çok yağlanıyor. Bazen bu sabunu kullanıyorum bazende kahve telvesi maskesi yapıyorum. İkisi de yağlanmaya çok iyi geliyor.

Doğal Zeytinyağlı Banyo ve Vücut Sabunu
Doğal Zeytinyağlı Masaj & Anti-Selülit Sabunu
Doğal Zeytinyağlı Kremli Vücut Bakım Sabunu

A

Alcapone

Üye
Saçınızı hergün yıkamayı acilen bırakmanız gerekir aşırı saç yıkamak cildin pH derecesini bozar ve saç derisinin kurumasını önlemek için sebum üretmeye başlar. Saçlı deri yağ üretip yağ kaybettikte saç tellerinizin dökülmesi kolaylaşır. Bu şekil devam ederseniz saçlarınızın dökülmesi kolaylaşır. Eczaneden ketoral şampuan alın 3 güne 1 bir sadece bu şampuanla yıkayıp çıkın yağlanmanız zamanla duracaktır.

E

Edward

Üye
Hergün sütlü ürünler tüketiyor musunuz? süt, kefir, yağ, sütlü tatlılar, peynir, yoğurt gibi.

P

Pharmacy

Üye
Hocam benimde saçlarım aşırı yağlanıyor, bir gün yıkamadan duramıyorum beraberinde saç dökülmesine oluyor bununla ilgili bir uzmana danıştığımda şöyle söylemişti. Sebum hücreleri deriyi nemli tutmak için yağ üretir her gün yıkama yaparsan normalden daha hızlı yağ üretimi olacağını söylemişti. Yağlı saçlar ile dışarı çıkmak iyi olmaz ama hergün saçınızı yıkamayın önerim size sedolin şampuan kullanın ben çok memnun kaldım 3 güne 1 duşa girerim kepek yağlanma normale indi

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Beslenme önemli tabiki ama yağlanma sürekli oluşabilen bir durum sedolin şampuan yağlanma için önerebilirim salisilik asit içeriyor

C

Chemist

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hergün sütlü ürünler tüketiyor musunuz? süt, kefir, yağ, sütlü tatlılar, peynir, yoğurt gibi.

Sadece sütü çok tüketiyorum onun dışında peynir, yağ çok yemiyoruö. Yoğurdu da ayda bir belki tüketirim.

Saçınızı hergün yıkamayı acilen bırakmanız gerekir aşırı saç yıkamak cildin pH derecesini bozar ve saç derisinin kurumasını önlemek için sebum üretmeye başlar. Saçlı deri yağ üretip yağ kaybettikte saç tellerinizin dökülmesi kolaylaşır. Bu şekil devam ederseniz saçlarınızın dökülmesi kolaylaşır. Eczaneden ketoral şampuan alın 3 güne 1 bir sadece bu şampuanla yıkayıp çıkın yağlanmanız zamanla duracaktır.

Yıkamadığımda çok kötü bir görüntü oluyor ayrıca şekil almıyor parlama yapış bir hal alıyor. Dediğiniz şampuanı deneyeceğim umarım işe yarar. Teşekkür ederim

Beslenme önemli tabiki ama yağlanma sürekli oluşabilen bir durum sedolin şampuan yağlanma için önerebilirim salisilik asit içeriyor

Dediğiniz şampuanımı, ketoralmı hangisi kullanmak yağlanmayı önler.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Sedolin şampuanı deneyebilirsin

C

Chemist

Üye
Cevaplar için teşekkürler. Seboderm şampuan aldım şimdilik bunu kullanıyorum iyi geldi diyebilirim yağlanmayı keserse deneyimlerimi buradan yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
35
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt