Saç derisinde yağ kisti

• Konuyu başlatan kahnwald
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 24

Saç derisinde yağ kisti

1
20 gün önce saçımda yağ kisti vardı doktor patlattı kistin oldugu yer boş yanlardan çıkıyor ama ortası boş saç ekimi yapmalı mıyım şok dökülme evreleri falan var korkuyorum açıkcası saçım şu an kısa uzayınca belki o bölgeyi kapatabilirim ne yapmalıyım sizce
24 6
1
yarın gidip doktora soracağım saçımın yan kısımlarından çıkıyor bu fotoğrafta net değil ama abimin telefonundan çektiğimizde çıktığını görüyorum doktor fucidin krem vermişti onu sürüyorum teşekkür ederim cevap için bazı forumlarda benimle aynı sorunu yaşayan insanlar 55 60 gün içinde çıktı yazmıslardı normal mi sizce
K

kahnwald

Üye
20 gün önce saçımda yağ kisti vardı doktor patlattı kistin oldugu yer boş yanlardan çıkıyor ama ortası boş saç ekimi yapmalı mıyım şok dökülme evreleri falan var korkuyorum açıkcası saçım şu an kısa uzayınca belki o bölgeyi kapatabilirim ne yapmalıyım sizce

N

Nix123

Üye
Saç köklerin ölmemiştir büyük bir ihtimalle yeniden çıkar saçların ama doktora sor ona göre hareket et. Aradan uzun zaman geçmesin. Muhakkak detaylıca doktordan bilgi al. Çünkü kisti, deriyi net şekilde gören tedavi eden doktor. Buradan yardımcı pek olunamıyor.

K

kahnwald

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cildiye doktoru çıkar dedi ama internette bazı cerrahlar çıkmaz diyor ondan sordum sağ ol cevap için

L

lastmorn

Üye
@kahnwald, resim yüklemen daha iyi olur duruma göre yorum yaparız.

K

kahnwald

Üye
WhatsApp Görsel 2024-09-30 saat 22.14.05_7e2e39e6.jpg

K

kahnwald

Üye
Saç köklerin ölmemiştir büyük bir ihtimalle yeniden çıkar saçların ama doktora sor ona göre hareket et. Aradan uzun zaman geçmesin. Muhakkak detaylıca doktordan bilgi al. Çünkü kisti, deriyi net şekilde gören tedavi eden doktor. Buradan yardımcı pek olunamıyor.
foto attım bakabilir misin

K

kahnwald

Üye
L

lastmorn

Üye
@kahnwald, kisti delerek patlatmış sanırım. Saçlarda sonradan dökülmeler oluştuysa şuan için bekleyeceksin normalde 30 gün içinde çıkması gerekiyor bu durumu doktora sor saç köklerinde enfeksiyon ve kalıcı saç kaybına karşı ilaç yada minoxidil kullanman faydalı olabilir. Genel bilgi vereyim.

Saç derisindeki yağ kistinin patlatılması, kistin etrafındaki dokuda iltihaplanma veya travma yaratabilir. Bu durum, saç köklerine zarar vererek saç dökülmesine neden olabilir.

Patlama sonrası saçların dökülmesi genellikle geçici olabilir. Eğer saç kökleri ciddi şekilde hasar görmemişse, dökülen saçlar zamanla geri çıkabilir. Ancak, kistin patlatılması sonucu oluşan enfeksiyon veya iltihap, dökülmenin kalıcı hale gelmesinede yol açabilir.

Aradan 5 ay geçip saçlar çıkmazsa saç ekimi yaptırabilirsin şok dökülme sadece o bölgede olabilir mevcut saçlar etkilenir 2 ay içinde geri çıkar saçlar. Saçlarını uzun tutarsan görünmez. Ekimden önce ve sonra biotin 2500 mcg 6 ay kullan.

K

kahnwald

Üye
yarın gidip doktora soracağım saçımın yan kısımlarından çıkıyor bu fotoğrafta net değil ama abimin telefonundan çektiğimizde çıktığını görüyorum doktor fucidin krem vermişti onu sürüyorum teşekkür ederim cevap için bazı forumlarda benimle aynı sorunu yaşayan insanlar 55 60 gün içinde çıktı yazmıslardı normal mi sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
31

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt