Saç derisinde yağ kisti

• Konuyu başlatan kahnwald
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 24

Saç derisinde yağ kisti

1
[USER=1324]@Nix123[/USER] daha net hali saçın üstündeki şeyler fucidin krem yıkamadan önce çekmiştim
24 6
1
1 ay oldu ve kökler iyice çıkmaya başladı yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
K

kahnwald

Üye
@Nix123 daha net hali saçın üstündeki şeyler fucidin krem yıkamadan önce çekmiştim

K

kahnwald

Üye
Dökülen saçlar birden uzamaya başlamıyor maalesef. Anagen telogen gibi evreleri var saç köklerinin ama çıktığını belirtmişsiniz sizde gerçi bir sıkıntı olucağını zannetmiyorum. Yara dokusu falan oluşmamış. Deri zarar görmemiş çok yüksek ihtimal sıkıntı yaşamadan çıkar. Biraz zaman alabilir. Minox veya ekime gerek kalmaz. Ki çıkıyorsa da Minox kullanma saçlarının döngüsü değişebilir ilk başta saç dökğlneleri olabilir yani bu yüzden gerek yok gibi şuan.
20 gün oldu iltihap patlatılaı acaba tahmini ne zaman çıkması normaldir

N

Nix123

Üye
20 gün oldu iltihap patlatılaı acaba tahmini ne zaman çıkması normaldir
İki ay normal süreç. Eğer sorun olursa dediğim gibi bemiks bepanthen karışımı kullanabilirsin ama fotoğrafta gözüküyor çıktığı

K

kahnwald

Üye
K

kahnwald

Üye
1 ay oldu ve kökler iyice çıkmaya başladı yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt