Oral Hint Yağı ve Oral Aspirin Kombinasyonu

• Konuyu başlatan Uzman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 20

Oral Hint Yağı ve Oral Aspirin Kombinasyonu

1
Oral hint yağı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum, aspirini bilmiyorum, hint yağından biraz daha riskli görünüyor, 5ml alıyorum ve mide rahatsızlığı ya da müshil etkisi görmüyorum. Oral finasterid ile kullanıldığında yüksek faydası var.
20 6
1
Luteolin pge2'yide azaltabilir bunu araştırdınız mı?
K

kelboy

Üye
Oral hint yağı kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum, aspirini bilmiyorum, hint yağından biraz daha riskli görünüyor, 5ml alıyorum ve mide rahatsızlığı ya da müshil etkisi görmüyorum. Oral finasterid ile kullanıldığında yüksek faydası var.

L

lugano

Üye
Nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz oral hint yağının etkisi olduğunu nasıl anladınız? 2 aydır oral hint yağı kullandığım için soruyorum, geçen ay da günde 5ml alıyordum. Şimdiye kadar, sakalımda sadece hafif bir etkisini fark ettim ve başkada bir etki görmedim

K

kelboy

Üye
Benim kullandığım 0.5mg dutasterid, minoxidil ve 5 ml hint yağıdır. Kısa sürede kesinlikle bir miktar iyileşme gördüm, oral hint yağının buna bağlı olarak etkisi olup olmadığı konusunda 6 ay sonra karar verecem ama bu şekilde devam ederse çok iyi gidiyor.

L

lugano

Üye
Uyguladığınız tedavi işe yarar ancak minoksidilin size oral hint yağından çok daha fazla sonuç verdiğini düşünüyorum. Bağırsak sağlığınız uzun süre günde 5 ml'i kaldırabiliyorsa kullanmaya devam edin.

L

Levent

Üye
Hint yağının faydalarına saça etkisine kafayı taktım bu yağ farklı bir yağ bir çok kullanıcı yurtdışı falan kullananlar var

K

kelboy

Üye
Uyguladığınız tedavi işe yarar ancak minoksidilin size oral hint yağından çok daha fazla sonuç verdiğini düşünüyorum. Bağırsak sağlığınız uzun süre günde 5 ml'i kaldırabiliyorsa kullanmaya devam edin.

2 yıldan beri minoxidil kullanıyorum, hint yağını kullandığımdan beri gördüğüm sonuçlar kendi tbh'sinde minoxidile göre daha iyi, şimdiye kadar hiç hint yağı kullanmayı düşünmedim ve kullanarak çok fazla bir fark görmeyi beklemiyordum ama denemekte bir zarar görmedim, iyi ki yanılmışım. Dediğim gibi, bu konuda daha bilinçli bir görüş oluşturmak için önümüzdeki yılın başına kadar kullanıp tam etkisini görecem.

M

mustafaa

Üye
2 yıldan beri minoxidil kullanıyorum, hint yağını kullandığımdan beri gördüğüm sonuçlar kendi tbh'sinde minoxidile göre daha iyi, şimdiye kadar hiç hint yağı kullanmayı düşünmedim ve kullanarak çok fazla bir fark görmeyi beklemiyordum ama denemekte bir zarar görmedim, iyi ki yanılmışım. Dediğim gibi, bu konuda daha bilinçli bir görüş oluşturmak için önümüzdeki yılın başına kadar kullanıp tam etkisini görecem.
Oral Hint yağını herkes kullanabilir mi , yaş yada başka bir faktör fark eder mi

K

kelboy

Üye
Kullanabilir diye biliyorum günlük 5 ml'e kadar rahatsızlık yapmaz ancak 15-30 ml arası ince bağırsaklarda kuvvetli müshil etkisi yapar kullancaksan 5 ml üzeri kullanma soğuk press olarak üretildiğine dikkat et

U

Uzman

Moderatör
Arkadaşlar günde 1-2 ml oral hint yağı yanında, yakında PGD2'yi inhibe etmede aspirinden çok daha güçlü olan Luteolin'i eklemeyi düşünüyorum daha etkili olabilir belki sizcede işe yarar mı?

L

lugano

Üye
Luteolin pge2'yide azaltabilir bunu araştırdınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt