Mesoplex Saç Serumu Yorumları

Mesoplex Saç Serumu Yorumları

1
aynısı bana oldu.ürün geldi paket özensiz.. bok gibi kokuyor.Allah tan kargo ucreti ödemedim :D haklarında kötü yorumları görünce kendimi yasal olarak garantiye almak için iade maili cektim.icra takibi acılıomus. bok acarlar . sankı bi akıllı onlar :) belkı bn sıpariş vermedim.. ne aradılar ne kargo takıp no. bnce dolandırıcılar dye dusunuorum.kımse kmseye bdava ürün yollamaz.geri isterlerse şişeye işeyip yollayacam.bu tipler seni kandırmadan sn kazıklıcan.. kımse kbakmasn
30 6
1
Mesoplex firmasını tebrik ederim ben göndermez dedikleri bu losyonu gerçekten ücretsiz kargo olarak gönderdiler bir vefa borcum var diyebilirim, boşa gitmesin diye saç ekimi sonrası ara ara bu losyonu kullanım lakin olumlu veya olumsuz yorum yapamam düzenli kullanmadım çünkü.
P

pomem74

Üye
aynısı bana oldu.ürün geldi paket özensiz.. bok gibi kokuyor.Allah tan kargo ucreti ödemedim :D haklarında kötü yorumları görünce kendimi yasal olarak garantiye almak için iade maili cektim.icra takibi acılıomus. bok acarlar . sankı bi akıllı onlar :) belkı bn sıpariş vermedim.. ne aradılar ne kargo takıp no. bnce dolandırıcılar dye dusunuorum.kımse kmseye bdava ürün yollamaz.geri isterlerse şişeye işeyip yollayacam.bu tipler seni kandırmadan sn kazıklıcan.. kımse kbakmasn

Alperen

Alperen

Üye
Şimdi bir katekulle mi var diyorsunuz

E

efsankayhan01

Üye
şikayetvar sitesinde ikinci ürünü gönderip yüksek fiyat istendiği ve iade edildiği takdirde icraya verildiği yazılmıştı. Bana da ikinci ürün yollandı bugün mesajla kargo firması bildirdi. Hiçbir yetkili yok. Dolandırıcı gibiler. Ürünü kullanmadım henüz.

rooney43

rooney43

Üye
şikayetvar sitesinde ikinci ürünü gönderip yüksek fiyat istendiği ve iade edildiği takdirde icraya verildiği yazılmıştı. Bana da ikinci ürün yollandı bugün mesajla kargo firması bildirdi. Hiçbir yetkili yok. Dolandırıcı gibiler. Ürünü kullanmadım henüz.
Arkadaşlar ürün elimde kendi kendime ne yapacağımı şaşırdım kullanmalımıyım bana daha sonra ücret isterlermi ?

C

celal

Üye
9403e86c-0b5e-4a36-8586-5483325fd786.jpg

merhaba 3 kutu satın aldım bir kutu bitirdim. ikinci kutuya başladım. dökülme azaldı ama saç çıkartıyor hikayesi yalan bebek tüyler oluşacak diyorlardı. yok öyle bişey

Alperen

Alperen

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1638

merhaba 3 kutu satın aldım bir kutu bitirdim. ikinci kutuya başladım. dökülme azaldı ama saç çıkartıyor hikayesi yalan bebek tüyler oluşacak diyorlardı. yok öyle bişey
Celal kardeşim binlerce kişi bu mesoplex ürününe odaklandi çünkü minoxil den 7 kat saç çıkarıcı daha fazla diyince... Sonuçlarını merak ediyorum ayrıca saçlarını cekip yüklersen sonuçlarını öncesi sonrası bakariz

H

hades

Üye
Selam dostlar. Ben bir aydan fazla suredlr kullanıyorum. Kesinlikle saç çıkartmıyor. Ümit bağlamayın. Şu resimde görünen saçlarim daha önceden de vardı zaten. Ballandıra ballandıra anlattıkları gibi Sayısında bir artiş olmadi. önceden çıkan tuyleri de saça çevirmedi. Zaman ve para kaybı. Birde kutunun üzerinde ingilizce farkli kullanım tarifi, Türkçe başka bir kullanım tarifi yazıyor. Tamamen Ümit tacirliği. Reklamlarda vaat ettiklerinin yarısı bile olmadı. Kimseye tavsiye etMİyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20220916_234458.jpg
    IMG_20220916_234458.jpg
    2.9 MB · Gösterim: 121
  • IMG_20220922_002959.jpg
    IMG_20220922_002959.jpg
    2.6 MB · Gösterim: 122
  • IMG_20220922_005006.jpg
    IMG_20220922_005006.jpg
    4.4 MB · Gösterim: 136
Son düzenleme:
A

Ademix

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1638

@hades, Reklamlarda bende çok fazla görüyordum anlaşılan diğer ürünler gibi buda sanırım mavi saç losyonu kullandım fayda verdi ama düzenli kullanmayınca saçlar gidiyor.

H

hades

Üye
Mesoplex ile kelliğe devam... Sakın kullanmayin arkadaşlar. Boşa ümit bağlamayın

Ekli dosyalar

• IMG_20220929_132031.jpg
    IMG_20220929_132031.jpg
    3.5 MB · Gösterim: 107
  • IMG_20221110_014855.jpg
    IMG_20221110_014855.jpg
    3.1 MB · Gösterim: 102
A

Aydem

Üye
Mesoplex firmasını tebrik ederim ben göndermez dedikleri bu losyonu gerçekten ücretsiz kargo olarak gönderdiler bir vefa borcum var diyebilirim, boşa gitmesin diye saç ekimi sonrası ara ara bu losyonu kullanım lakin olumlu veya olumsuz yorum yapamam düzenli kullanmadım çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
3
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt