Saçekimibilgisi
Üye
Mesoplex saç serumu yorumları şimdilik ülkemizde çok az olduğunu düşünüyorum, çünkü sosyal medya ve televiyon reklamlarında 2 3 gündür reklam olarak gösterime girmiş bulunmakta. Mesoplex diğer ürünler gibi değilse denek sonuçları gerçekten etkili olduysa muhtemelen bu şekilde iddalı çıktılar diyebilirim. Mesoplex kullanımı için firma ilk 15 günlük ürünü sipariş veren herkese ücretsiz göndereceğini iddaa ederek kendi internet sitesinden sipariş oluşturmayı söylüyor, sipariş veren bir çok kişi olduğunu görüyoruz aşağı yukarı 1 haftaya kadar işin rengi belli olur gerçekten 15 günlük kullanım ürünü gönderilip gönderilmediği.
Mesoplex Saç Serumu Teknik Özellikleri
- Saç Tipi : Tüm saç tipleri için kullanılabilir.
- Etki : Besleyici ve Onarıcı
- Ek : Anti Alerjik
Mesoplex Saç Serumu Gelen Varmı?
Forum sitemizde bir kaç mesajda kendisine ücretsiz geldiğini anlatan yorumlar gördük özellikle Fatih G. adlı Üyemizin Konusunu aşağıya link olarak bırakıyorum sizlerde soru sorabilirsiniz.Mesoplex saç serumu
Arkadaşlar mesoplex saç serumu sipariş verdim ilk 15 gün hediye ücret talep etmiyorlar ücretsiz evet bana geldi ama çok geç geldi 10 gün geçmiştir sadece kargo ücreti ödedim 25 TL ama bunu temiz kafada mı kullanmamız gerekiyor yoksa saç dibi iğne taraklar var gözenekleri açtıktan sonra mı...
www.sacekimisonuclar.com
Moderatör tarafında düzenlendi: