Mesoplex Saç Serumu Yorumları

Mesoplex Saç Serumu Yorumları

1
[B]Mesoplex saç serumu yorumları[/B] şimdilik ülkemizde çok az olduğunu düşünüyorum, çünkü sosyal medya ve televiyon reklamlarında 2 3 gündür reklam olarak gösterime girmiş bulunmakta. Mesoplex diğer ürünler gibi değilse denek sonuçları gerçekten etkili olduysa muhtemelen bu şekilde iddalı çıktılar diyebilirim. Mesoplex kullanımı için firma ilk 15 günlük ürünü sipariş veren herkese ücretsiz göndereceğini iddaa ederek kendi internet sitesinden sipariş oluşturmayı söylüyor, sipariş veren bir çok kişi olduğunu görüyoruz aşağı yukarı 1 haftaya kadar işin rengi belli olur gerçekten 15 günlük kullanım ürünü gönderilip gönderilmediği. [HEADING=1]Mesoplex Saç Serumu Teknik Özellikleri[/HEADING] [LIST] [*]Saç Tipi : Tüm saç tipleri için kullanılabilir. [*]Cinsiyet: Kadın , Erkek Kullanabilir [*]Etki : Besleyici ve Onarıcı [*]Ek : Anti Alerjik [/LIST] Mesoplex saç serumu ile ilgili kullananlar varsa lütfen forum sitemizde paylaşabilirler. [HEADING=2]Mesoplex Saç Serumu Gelen Varmı?[/HEADING] Forum sitemizde bir kaç mesajda kendisine ücretsiz geldiğini anlatan yorumlar gördük özellikle Fatih G. adlı Üyemizin Konusunu aşağıya link olarak bırakıyorum sizlerde soru sorabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/mesoplex-sac-serumu.1259/[/URL]
30 6
1
bugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.[ATTACH type="full"]1516[/ATTACH]
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Mesoplex saç serumu yorumları şimdilik ülkemizde çok az olduğunu düşünüyorum, çünkü sosyal medya ve televiyon reklamlarında 2 3 gündür reklam olarak gösterime girmiş bulunmakta. Mesoplex diğer ürünler gibi değilse denek sonuçları gerçekten etkili olduysa muhtemelen bu şekilde iddalı çıktılar diyebilirim. Mesoplex kullanımı için firma ilk 15 günlük ürünü sipariş veren herkese ücretsiz göndereceğini iddaa ederek kendi internet sitesinden sipariş oluşturmayı söylüyor, sipariş veren bir çok kişi olduğunu görüyoruz aşağı yukarı 1 haftaya kadar işin rengi belli olur gerçekten 15 günlük kullanım ürünü gönderilip gönderilmediği.

Mesoplex Saç Serumu Teknik Özellikleri​

• Saç Tipi : Tüm saç tipleri için kullanılabilir.
  • Etki : Besleyici ve Onarıcı
  • Ek : Anti Alerjik
Mesoplex saç serumu ile ilgili kullananlar varsa lütfen forum sitemizde paylaşabilirler.

Mesoplex Saç Serumu Gelen Varmı?​

Forum sitemizde bir kaç mesajda kendisine ücretsiz geldiğini anlatan yorumlar gördük özellikle Fatih G. adlı Üyemizin Konusunu aşağıya link olarak bırakıyorum sizlerde soru sorabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
R

Riot

Üye
Mesoplex ürünü şu vakte kadar canlı bir kullanıcının olmadığını düşünüyorum yakın zamanda eğer siparişler gönderilirse dediğiniz olabilir.

E

edias

Üye
İnşallah bir bit yeniği yoktur, yani ücretsiz olması ilk 15 gün yada bir teminat olması gerçekten anlamadım, sipariş geçtim beni arayacaklar mi bakalım gönderecekler mi?

S

Sacsizadam

Üye
Serum hangi yaş aralığında kullanılır bilgi var mı?

rooney43

rooney43

Üye
Sipariş bende oluşturdum bakalım gönderecekler mi? Gönderdikleri zaman veya ne gibi şartları var bende sizlere aktarmış olurum.

K

Keltoş

Üye
Bende almayı düşünüyorum sacimintedavisi forumunda sipariş verenler var yorumlarını bekliyorum

L

Laeron

Üye
Arkadaşlar serum kaç yaş aralığında kullanılıyor

L

lugano

Üye
Arkadaşlar serum kaç yaş aralığında kullanılıyor
Kendi sitesinde günde kaç kere kullanılacak bilgisi ile yaş aralığı kullanımı hakkında bilgi yok ama 18 yaş üstü herkes kullanabilir bence

rooney43

rooney43

Üye
Mesoplex ile ilgili olumsuz düşüncelerim arttı, ürün içeriği ile ilgili değil bu durum çünkü ürün içeriğini bilmiyorum, sadece 15 günlük kullanım ücretsiz göndereceğiz demesi ve tarafıma mail mesaj ve arama ile ilgili bir dönüş olmaması beni sinir etti. Kardeşim madem bu yola çıktın bak kaç gün oldu belki ilk sipariş form dolduran kişilerdenim ben şimdi bir çok farklı düşünce oluşabilir bende ev adresimi mail adresimi aldın telefonumu aldın ne diye, şimdi Trendyolda satışa başlamışlar tamam sat da neden 15 günlük muhabbeti yaptın alan varsa gözünü seven yazsın

C

celal

Üye
bugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.
60453242-6735-4e7d-a293-2758c02f9231.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt