C
Chemist
Üye
Ürün şişesinin resmini yükleyebilirmisin aynı renkmibugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.Ekli dosyayı görüntüle 1516
Ürün şişesinin resmini yükleyebilirmisin aynı renkmibugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.Ekli dosyayı görüntüle 1516
İyi güzel de bize gelmedi kardeşim ya ben bunu anlamadım bizde başvuru yaptık ama hala yok, saçların resimlerini falan yükle bakalım birlikte bakalım sonuçların nasıl olucak etkisi herseybugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.Ekli dosyayı görüntüle 1516
Ürün geldimiİyi güzel de bize gelmedi kardeşim ya ben bunu anlamadım bizde başvuru yaptık ama hala yok, saçların resimlerini falan yükle bakalım birlikte bakalım sonuçların nasıl olucak etkisi hersey
Hocam sen ürün geldi dedin gittin, o kadar başvuran olmuş forumdan sosyal medyadan gelen giden yok hayırdırbugün geldi başladım. sonuçlarını yazarım. saçların fotosunu çektim.Ekli dosyayı görüntüle 1516
yok kardeşim gelmedi bunlar yalan dolan, 3 5 kişi gönderdiler belkide binlerce insana kargo parası bile en düşük bugün 20 lira, 15 günlük ürün bunlar 200 tl satıyor 200 liralık ürünü millete bedava göndermezler, kayıt oluşturdum kullanmak için kimse aramadı ulaşmadı bile bana. Sosyal medyada paylaşımlara bakıyorum her bir paylaşım farklı ve kötü kötü yorumlar var.Ürün geldimi
Hocam ne zaman gönderdiler onca arkadaş başvurmuş gelen giden yok gibi çok merak ediyorum bu durumu gerçek dışı gibi geliyor.Bana gönderdiler dermaroller almam lazım henüz kullanmadım. Biraz çekiniyorum ama kullanmayı düşünüyorum. Sonuçları yazarım buraya
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.