Loya clinic tepe bölgesi saç ekimi

• Konuyu başlatan önkal
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 280
  • Cevap 13

Loya clinic tepe bölgesi saç ekimi

1
[QUOTE="Geek, post: 9507, member: 330"] Abi siz saçları uzatmışsınız bu saçlar uzun olduğu için bir sıkıntı oluyor mu? [/QUOTE] Yok kardeşim herhangi bir sıkıntı olmuyor. bakımları yapmak lazım uzun olunca sadece kırılma dökülme biraz fala oluyor gibi
13 6
1
Açıklık fazla olunca alınan kök komple kapatmaya yetmiyor maalesef. Akıllıca planlama olmuş. İlk bakıldığında on taraf göze battığı için ön bölge öncelik doğru karar. On bölgede basari oranı daha yüksek. Tepe bölgede kanlanma az olduğu için, ekilen saçının tutma oranı da düşük oluyor. İsraf etmeden güzel planlanmış
Ö

önkal

Üye
Abi siz saçları uzatmışsınız bu saçlar uzun olduğu için bir sıkıntı oluyor mu?
Yok kardeşim herhangi bir sıkıntı olmuyor. bakımları yapmak lazım uzun olunca sadece kırılma dökülme biraz fala oluyor gibi

Ö

önkal

Üye
Hocam saç ekimi sonrası ilgi nasıldı saç ekim merkezinde geri dönüşleri ilgi ve alakaları?
her saç ekim merkezi ilgilenir, sonuçta referans olucak burasıda ilgiliydi

Ö

önkal

Üye
Ustam bende ektirdim yeni saç ekimi süreci bekliyorum 2 ay bitti çok şükür bakalım nasıl olucak, sana birşey sormak istiyorum , bioxicn biotin kullanıyorum devam edeyim mi yoksa başka marka tercih etsem mi?
Ustam evet güzel bir merkez ben memnunum, kardeşim bioxcin hem daha uygun güzel bence diğer vitaminler özellikle biotin çok pahalı

H

hairtransplant

Üye
Açıklık fazla olunca alınan kök komple kapatmaya yetmiyor maalesef. Akıllıca planlama olmuş. İlk bakıldığında on taraf göze battığı için ön bölge öncelik doğru karar. On bölgede basari oranı daha yüksek. Tepe bölgede kanlanma az olduğu için, ekilen saçının tutma oranı da düşük oluyor. İsraf etmeden güzel planlanmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
48

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt