Loya clinic tepe bölgesi saç ekimi

• Konu Sahibi önkal
  • 80 Görüntülenme
  • 13 Yorum
Ö

önkal

Üye
Saç ekimi araştırması için bundan 3 yıl önce bir araştırmaya girdim , saç ekimi araştırma neticesinde sosyal medya olsun diğer saç ekimi grupları olsun saç ekimi referansları açısından İzmir'de bulunan loya clinic saç ekim merkezi ile görüşmelere başladım. Saçlarımın ön bölgesi ve tepe bölgesi tamamen açıktı ve tepe bölgesi zor bir ekim sayılır benim bu sürecim çok güzel geçti çok memnunum işte bende size bu memnuniyetimi dile geitrmek için burda göstermek istedim. Saç ekim uzmanı Sevcan Hanım ve Saç ekim koordinatörü Mustafa bey birebir ilgilendiler bende bu ilgiden çok memnun kaldım çünkü saçlarımda işin sonunda gayet güzel oldu saç ekimi fotoğraflarıma bakabilirsiniz.
1000135326.jpg
1000135325.jpg

Ö

önkal

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekimi öncesi resimlerim ve saç ekimi sonrası
1000135329.jpg
1000135332.jpg
1000135328.jpg

Ö

önkal

Üye
Loya clinic saç ekimi
1000135331.jpg
1000135333.jpg
1000135334.jpg

Ö

önkal

Üye
1000135337.jpg
1000135336.jpg
1000135335.jpg

Y

Yalçın

Üye
Hocam tepe bölgesi dediğin senin vertex mi yoksa ön bölgemi bu konuda bir şey sormak istiyorum sanki saçları uzatmışın gibi.

Ö

önkal

Üye
@Yalçın evet doğru tepe bölgesi ben direk vertex bölgesinden bahsetmiyorum genel bir tepe bölgesi ekimi

Ö

önkal

Üye
Arkadaşlar Loya klinikte yaptırdım Saç ekiminde Tepe bölgesi bahsettim Benim ön bölge Bunu bilmenizi isterim Tepe bölgemde saçlarımı uzattıkça daha güzel haller almaya başladı

G

Geek

Üye
Abi siz saçları uzatmışsınız bu saçlar uzun olduğu için bir sıkıntı oluyor mu?

P

perla

Üye
Hocam saç ekimi sonrası ilgi nasıldı saç ekim merkezinde geri dönüşleri ilgi ve alakaları?

B

Bayram

Üye
Ustam bende ektirdim yeni saç ekimi süreci bekliyorum 2 ay bitti çok şükür bakalım nasıl olucak, sana birşey sormak istiyorum , bioxicn biotin kullanıyorum devam edeyim mi yoksa başka marka tercih etsem mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
24
Robots
45

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt