Soru Ketoral Krem Minoxil Kullanımı Saç Dökülmesi Önleme

• Konuyu başlatan Benedict
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 347
  • Cevap 19

Ketoral Krem Minoxil Kullanımı Saç Dökülmesi Önleme

1
[USER=63]@Josepth[/USER], Ne sıklıkla ve ne kadar kullanıyorsunuz ?
19 6
1
Ketokonazol saç derisine sürekli sürülmesi vitiligoya sebep olabilir mi? Akşam baktım sol şakak saç çizgisi izasında cilt renginde sanki beyazlama fark ettim. Çok belli olmuyor ama keskin kenarlı beyazlıklar oluşmuş gibi ne olabilir bu lekeler?
L

lastmorn

Üye
@Josepth, Ne sıklıkla ve ne kadar kullanıyorsunuz ?

J

Josepth

Üye
@lastmorn, günde bir kez kullanıyorum. Forumda yazıldığı gibi, alın bölgesine nohut tanesi kadar, yan şakaklara ise mercimek büyüklüğünde uyguluyorum. Dün eski fotoğraflara baktığımda, şakakların birleştiği alın bölgesinde de hafif bir gerileme fark ettim.

L

lastmorn

Üye
@Josepth, Ketoral destek amaçlı düşük yoğunluklu olarak kullanılmalıdır scalp dokusunda ve saç büyümesinde döngüsel negatif anlamda bazı stabilite sorunları oluşturabiliyor.

D

drwho

Üye
Ketoral sürdükten sonra 5 dakika sonra üzerine minoxil sürüyorum bu şekil kullanmak faydası olur mu?

Q

Qazım

Üye
@lastmorn, dostum ketorala başlayalı 2 hafta oluyor ön saçlarda güçlenme olduğunu hissetim canlanma var ancak tarakla taradığımda çok sayıda saç teli görüyorum önceden yoktu ne olmuş olablir? Kullanmaya devam edeyim mi?

L

lastmorn

Üye
@Qazım, genelde kremler saç köklerinin kolaylıkla kopmasına neden olabiliyor. İki güne bir saçları yıkamak önemli. Kremi günde bir kere akşamları düşük yoğunluklu olarak kullanın aşırıya kaçılması köklere zararlı olabilir buna dikkat edin.

W

White

Üye
Ketoral kullanan arkadaşlar son durumlar nasıl dökülme artışı yada azalışı var mı? Sürekli bilgilendirme yapalım belki kurtuluruz bu dertten

B

Benedict

Üye
Arkadaşlar şuan 1 ay oluyor ketoral, saf kafein ve minoxil kullanıyorum gelişmeler yeni yeni başlıyor şakaklarda yoğun tüylenmeler oluşmaya başladı bazı bölgelerde vellus kıl görünümleri oluşmuş günde 3 kez minoxil bir kez kafein ve bir kerede minoxtan önce ketoral krem kullanıyorum saçlar iyiye gidiyor gelişmeleri aktarmaya devam edecem.

P

Polat

Üye
Ben sabah azelderm akşamda ketoral krem sürüyorum 10 dakika bekletip saf %10 minoxil uyguluyorum şakaklarda açılma ve önlerde genel zayıflama var 2 ay olacak tüylenmeler siyaha döndü sıklaşma olmaya başladı biraz gelişmeleri bildirecem buradan

D

dejavu35

Üye
Ketokonazol saç derisine sürekli sürülmesi vitiligoya sebep olabilir mi? Akşam baktım sol şakak saç çizgisi izasında cilt renginde sanki beyazlama fark ettim. Çok belli olmuyor ama keskin kenarlı beyazlıklar oluşmuş gibi ne olabilir bu lekeler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt