Soru Ketoral Krem Minoxil Kullanımı Saç Dökülmesi Önleme

• Konuyu başlatan Benedict
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 348
  • Cevap 19

Ketoral Krem Minoxil Kullanımı Saç Dökülmesi Önleme

1
Şakaklarda açılmalar devam ediyor tedavime ketoral kremi ekledim kullanalı 3 gün oldu sadece akşam 10 gibi ön çizgiye nohut tanesi kadar sürüp hafifçe yayıyorum. 10 dakika sonrada minoxil + kafein losyonu sürüyorum. Fark ettiğim bir durum ön taraftaki saç diplerinde oluşan ağrı batma gibi hissiyat birden kesildi. Bu durumu ketokonazola bağlıyorum minoxil kullanmama rağmen devam ediyordu. Sorum ketoral kremi tepe bölgesine de üstlerde her bölgeye sürmek doğru olur mu? Günde kaç kez ve ne kadar miktar sürmek doğru olur?
19 6
1
[QUOTE="lemos, post: 9705, member: 519"] Ketokonazol güçlü bir antiandrojen skalptaki ağrılar ilk tepki olarak azalma göstermiştir. Kremi üstlere saçların seyreldiği alanlara mercimek tanesi kadar günde bir kez akşamları sürmek yeterli olur. Aşırıya kaçmayın az miktar sürün. [/QUOTE] Hocam tüm tepede seyrelme var mercimek tanesi kadar sürmek yetmiyor mecburen 3x parça halinde sürmek ancak yetiyor açıklık fazla olunca miktarda artıyor. Her gün bu miktar sürmenin zararı olmaz mı?
B

Benedict

Üye
Şakaklarda açılmalar devam ediyor tedavime ketoral kremi ekledim kullanalı 3 gün oldu sadece akşam 10 gibi ön çizgiye nohut tanesi kadar sürüp hafifçe yayıyorum. 10 dakika sonrada minoxil + kafein losyonu sürüyorum. Fark ettiğim bir durum ön taraftaki saç diplerinde oluşan ağrı batma gibi hissiyat birden kesildi. Bu durumu ketokonazola bağlıyorum minoxil kullanmama rağmen devam ediyordu. Sorum ketoral kremi tepe bölgesine de üstlerde her bölgeye sürmek doğru olur mu? Günde kaç kez ve ne kadar miktar sürmek doğru olur?

L

Lemos

Üye
Ketokonazol güçlü bir antiandrojen skalptaki ağrılar ilk tepki olarak azalma göstermiştir. Kremi üstlere saçların seyreldiği alanlara mercimek tanesi kadar günde bir kez akşamları sürmek yeterli olur. Aşırıya kaçmayın az miktar sürün.

Y

yunusemre

Üye
Tuylenme yapiyor ama saça dönüşme konusunda bir faydası yok

K

Kami

Üye
@yunusemre, herkesin dökülme agresifliği farklıdır ketokonazol orta derecede antiandrojen destek amaçlı kullanılır. Tüylerden terminale dönüşenler oldu bende kesinlikle faydalıdır.

J

Josef34

Üye
Hocam günde 1 defa 2 aydır uyguluyorum ön çizgime. Kesinlikle tüylenme oldu ama saç formuna dönüşmedi

M

MeLBour

Üye
Neden herkes sadece ön çizgiye kullanıyor? Komple bütün saçta kullanılamaz mı? Herhangi bir zararı olur mu?

M

merlin

Üye
Ketoral kremi sürdükten sonra saçımı yıkamıyorum. En az 3 saat kafada bekliyor zararı olur mu? Şakaklara 4 aydır bu kremi uyguladığım halde dahada açıldı şakaklar

lusyus

lusyus

Üye
Sadece ketoral krem kullanmak yeterli olmaz. Saç dökülmesi, tek bir nedenden kaynaklanmayan, birçok farklı faktörün etkilediği zincirleme karmaşık bir durum. Estradiol ve iğneleme gibi yöntemleri düzenli olarak uygulamama rağmen, sonuçlar ancak üç aydır yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

J

Josepth

Üye
Yaklaşık 20 gündür sabah ve akşam olmak üzere saç dökülmesi olan bölgelere ketoral krem uyguluyorum, ancak saçlarımın seyrekleştiğini fark ettim. Acaba bu kadar sık kullanmam saç dökülmesini artırmış olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mıdır?

B

Benedict

Üye
Ketokonazol güçlü bir antiandrojen skalptaki ağrılar ilk tepki olarak azalma göstermiştir. Kremi üstlere saçların seyreldiği alanlara mercimek tanesi kadar günde bir kez akşamları sürmek yeterli olur. Aşırıya kaçmayın az miktar sürün.
Hocam tüm tepede seyrelme var mercimek tanesi kadar sürmek yetmiyor mecburen 3x parça halinde sürmek ancak yetiyor açıklık fazla olunca miktarda artıyor. Her gün bu miktar sürmenin zararı olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt