Kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu?

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 17

Kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu?

1
Aslında skrum [QUOTE="Synergy, post: 1667, member: 30"] Bu vitaminler fazlası zararı olmaz eksikliği var ise faydası olur 2 güne 1 olarak ta alınabilir, vitamin için kan testine gerek yok bence E vitamini Folik Asit (B9 Vitamini) A Vitamini B12 Vitamini C Vitamini Biotin (B7 Vitamini) Niasin (B3 Vitamini) B6 vitamini (Piridoksin) D vitamini Çinko minerali [/QUOTE] Şuan bioxcin markasının biotin+çinko takviyesini alıyorum düzenli olarak buna ek olarak evde b6 vitamini var ayriyeten b12de düşünebilirim teşekkür ederim bilgiler için , bende biraz araştırma yapmıştım B12 için yani gördüğüm çoğu yorum şöyleydi vücuttan atılmıyor birikiyo karaciğere zarar veriyor falan
17 6
1
[QUOTE="Synergy, post: 1690, member: 30"] Etil alkol ile hazırlıyorum kolonyayı doğru ölçüde kattıysanız propilen glikol ve distile su ile karışacağından tahriş yapma etkisi azalır diye düşünüyorum, sizde nasıl bir yanma etkisi yapıyor [/QUOTE] Yani saç derimde bazen yanma kaşıntı oluyor kepek değil de deri döküntüsü gibi bişi oluyor yani kepekten daha büyük ve fazla bunlar losyonu uyguladigim bazı zamanlar oluyor
M

mustafaa

Üye
Aslında skrum
Bu vitaminler fazlası zararı olmaz eksikliği var ise faydası olur 2 güne 1 olarak ta alınabilir, vitamin için kan testine gerek yok bence

E vitamini
Folik Asit (B9 Vitamini)
A Vitamini
B12 Vitamini
C Vitamini
Biotin (B7 Vitamini)
Niasin (B3 Vitamini)
B6 vitamini (Piridoksin)
D vitamini
Çinko minerali
Şuan bioxcin markasının biotin+çinko takviyesini alıyorum düzenli olarak buna ek olarak evde b6 vitamini var ayriyeten b12de düşünebilirim teşekkür ederim bilgiler için , bende biraz araştırma yapmıştım B12 için yani gördüğüm çoğu yorum şöyleydi vücuttan atılmıyor birikiyo karaciğere zarar veriyor falan

Synergy

Synergy

Moderatör
Fazlası derken aşırı miktarda B12 yada diğer vitamin içeren ürünler çok tüketmemek gerek B12 dışarıdan alınması gerekiyor vücut üretmiyor hayvansal gıdalarda var bir çok kişide eksikliği görülüyor bende B12 ile magnezyum kullanıyorum et ürünleri tükettiğim zaman B12 almıyorum

M

mustafaa

Üye
Fazlası derken aşırı miktarda B12 yada diğer vitamin içeren ürünler çok tüketmemek gerek B12 dışarıdan alınması gerekiyor vücut üretmiyor hayvansal gıdalarda var bir çok kişide eksikliği görülüyor bende B12 ile magnezyum kullanıyorum et ürünleri tükettiğim zaman B12 almıyorum
Kullandığınız takviyelerin isimlerini paylaşma şansınız var mı ? Bu arada evet haklısınız herşeyin aşırısı zararlı ama her kafadan farklı bir ses çıktığı için düzgün bı şekilde kullanmak bile sakıncalı diyeni gördüm doktor şart diyolar bana kalsa da şart değil sonuçta B vitamini türevleri idrar ile atılıyor diye biliyorum

M

mustafaa

Üye
kolonya ile losyon hazırlayan var mı ? acaba benim saç derimi rahatsız edip yakan şey kolonya mıdır baya rahatsızlık veriyo cünkü bulamadım hala etil alkol

Synergy

Synergy

Moderatör
Kullandığım ürünler günde 1 tane alıyorum

Voonka B12 vitamin.jpg

Synergy

Synergy

Moderatör
Etil alkol ile hazırlıyorum kolonyayı doğru ölçüde kattıysanız propilen glikol ve distile su ile karışacağından tahriş yapma etkisi azalır diye düşünüyorum, sizde nasıl bir yanma etkisi yapıyor

M

mustafaa

Üye
Etil alkol ile hazırlıyorum kolonyayı doğru ölçüde kattıysanız propilen glikol ve distile su ile karışacağından tahriş yapma etkisi azalır diye düşünüyorum, sizde nasıl bir yanma etkisi yapıyor
Yani saç derimde bazen yanma kaşıntı oluyor kepek değil de deri döküntüsü gibi bişi oluyor yani kepekten daha büyük ve fazla bunlar losyonu uyguladigim bazı zamanlar oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
26
Toplam ziyaretçi
41

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt