Kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu?

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 622
  • Cevap 17

Kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu?

1
Merhabalar kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu? forumda kan tahlili yaptırmadan saçına tedavi uygulamaya başlayan var mı , iğne fobim olduğu için yaptıramıyorum komik gelebilir ama herkesin bı fobisi oluyor ne yazık ki , vitamin eksikliği şüphesi var doktora danışmadan kullanmak zararlı olabilir bunun bilincindeyim fakat danışmadan alınabilecek vitaminler nelerdir var mıdır , teşekkürler
17 6
1
Bu vitaminler fazlası zararı olmaz eksikliği var ise faydası olur 2 güne 1 olarak ta alınabilir, vitamin için kan testine gerek yok bence E vitamini Folik Asit (B9 Vitamini) A Vitamini B12 Vitamini C Vitamini Biotin (B7 Vitamini) Niasin (B3 Vitamini) B6 vitamini (Piridoksin) D vitamini Çinko minerali
M

mustafaa

Üye
Merhabalar kan tahlili yaptırmadan tedavi olur mu? forumda kan tahlili yaptırmadan saçına tedavi uygulamaya başlayan var mı , iğne fobim olduğu için yaptıramıyorum komik gelebilir ama herkesin bı fobisi oluyor ne yazık ki , vitamin eksikliği şüphesi var doktora danışmadan kullanmak zararlı olabilir bunun bilincindeyim fakat danışmadan alınabilecek vitaminler nelerdir var mıdır , teşekkürler

L

Levent

Üye
Merhabalar , forumda kan tahlili yaptırmadan saçına tedavi uygulamaya başlayan var mı , iğne fobim olduğu için yaptıramıyorum komik gelebilir ama herkesin bı fobisi oluyor ne yazık ki , vitamin eksikliği şüphesi var doktora danışmadan kullanmak zararlı olabilir bunun bilincindeyim fakat danışmadan alınabilecek vitaminler nelerdir var mıdır , teşekkürler
Kan tahlilinde iğne mi oluyor Mustafa anlamadım tam olarka

L

Levent

Üye
Affedersin koldan kan alıyorlar onu demek istedin sanırım

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam koldan kan alıp kan değerlerine baktirma olayı

M

mustafaa

Üye
Çok sıkıldım bu dökülme işinden o kadar saçma ki , kafein losyon uyguluyorum düzenli olarak biotin alıyorum yediklerime dikkat ediyorum şekeri kestim bitki çayları içiyorum bunları yapmama rağmen artıyor resmen

M

mustafaa

Üye
Alperen

Alperen

Üye
Biliyorum be abicim ben acisında ağrısında değilim fobi işte iğneden korkuyorum
Evet iğne fobisi farklı oluyor inşallah kısa zamanda atlatırsın Covid-19 aşısı oldun mu onu nasıl yaptın

M

mustafaa

Üye
Aşı iğnesi küçüktü ve 3-5 sn süren bı islem olmasına rağmen onda bile baya gerildim

Synergy

Synergy

Moderatör
Bu vitaminler fazlası zararı olmaz eksikliği var ise faydası olur 2 güne 1 olarak ta alınabilir, vitamin için kan testine gerek yok bence

E vitamini
Folik Asit (B9 Vitamini)
A Vitamini
B12 Vitamini
C Vitamini
Biotin (B7 Vitamini)
Niasin (B3 Vitamini)
B6 vitamini (Piridoksin)
D vitamini
Çinko minerali

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
52
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt