M
mustafaa
Üye
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bi an düsündüm acaba kafeinde mi sıkıntı var , aldıgım kafein mi sıkıntılı falan
cok rahatsız edecek derecede , şöyle diyim dün öğlen uyguladım gece saçlarımı yıkadım halen yanma kaşıntı kepek devam ediyo bu kolonya dısında ne ile hazırlasam bilemedim marka olarakÇok rahatsız edecek derecede oluyorsa kolonyadan kaynaklı olabilir propilen glikol hafif kaşıntı ve kepek yapabilir ama çok yapacağını sanmıyorum etil alkol bulabilseydin daha iyi olurdu losyon biraz yağlı yapıda olmalı
mutlaka denicem zaten malzemeleri biraz bol sekilde almıstım , distile pg kafein seklinde bakalım aynı sikayetler olmaz umarım , normalde tarifte etil alkolun gorevi nedirSade kolonya içinde katkı maddesi olmayan olabilir veya kolonyayı hiç katma distile su ve pg ile hazırla aynısı olacakmı kafein yine ısındığında çözülebilir 20 ml pg 20ml su kat şişeyi ısıt sonra su ile tamamla 10 damla gliserin kat
Pg kafein distile şeklinde hazırlayıp test amaçlı sol şakak bölümüne sürdüm yanma kaşıntı çok çok az oldu tabi üst üste kullanmaya başlayınca yanma olur mu bilemem fakat baya kepek yaptı yine elimle orayı hafif bı şekilde sürtünce geçiyorBazı kolonyalar içinde alkol denat var ama hangisi olduğunu yazmıyorlar sanırım metil alkol olabilir, etil alkol çözücü özelliği var
Kusura bakmayın distile olucak o klavye çevirmişEtil derken buldunmu etil alkol
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.