Kafein losyon yanma ve dökülme yapıyor

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 27

Kafein losyon yanma ve dökülme yapıyor

1
Merhabalar iki haftadir sadece kafein losyon kullanıyorum fakat son üç dört gündür dökülme arttı saç derisi yanıyor kaşınıyor pul pul döküntüler var deri soyulmasina da benziyo , kepek gibi değil ama Bu nedir sizce ? Yaşayan var mı saç derim çok yanıyor resmen Kafein + propilen glikol + distile su + yeşilçay kolonyasi ile hazırladım etil alkol bulamadım
27 6
1
Saç kökleri bir şekilde tepki verir bu losyon kötü etki yaptığı anlamına gelmez mutlaka bir şekilde etkisi olacaktır bendede dökülmeler oluyordu ama bu aralar iyileşmeler görüyorum. Saç yağlanması 1 gün içinde oluşuyorsa aşırı sebum salgılanıyordur normalde bu durum cildin kendini nemli tutması için gereklidir ama gereğinden fazla olması DHT kaynaklı oluşabilir 3 güne ketoral şampuan iyi gelir
M

mustafaa

Üye
Merhabalar iki haftadir sadece kafein losyon kullanıyorum fakat son üç dört gündür dökülme arttı saç derisi yanıyor kaşınıyor pul pul döküntüler var deri soyulmasina da benziyo , kepek gibi değil ama
Bu nedir sizce ? Yaşayan var mı saç derim çok yanıyor resmen
Kafein + propilen glikol + distile su + yeşilçay kolonyasi ile hazırladım etil alkol bulamadım

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Bendede oluyor saç derisinde ince kabuklar oluşabiliyor yanma çok az var kaşıntı hiç olmuyor önemli bir sorun değil genelde alkol ile propilen glikol yapabiliyor eğer çok fazla olarak kabuk oluşuyorsa kullanımı azalt günde kaç kere kullanıyorsun

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günde bir kere kullanıyorum cidden çok rahatsız ediyo kaşıntı yanma

M

mustafaa

Üye
Ve bu yanma kaşıntı sürünce hafiften başlıyor ve sürdükten 4-5 saat boyunca devam ediyo

Son düzenleme:
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Saç derisinde 2-3 saat losyonun beklemeside kaşıntıya sebep olabilir minoxil sürünce de aynısı oluyor kaşıntı ve kabuk yapabiliyor sürdükçe devamlı oluşabilir cilt zamanla adapte olur çok kaşıntı oluyorsa masaj yaparak deriyi rahatlat

M

mustafaa

Üye
Peki son üç dört gündür dökülme neden artar ki , yapmamam gerekiyor fakat tüm keyfim kaçıyor bu duruma zaten seyrelmis saçlar

M

mustafaa

Üye
Bide egzama olabilir mi bunu anlayabilir miyim kendim

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Dökülmeler arttıysa losyon kullanımından oluşmuştur sürdükten 1 saat sonra masaj yap etisinde çok azalma olmaz. egzama farklı aşırı yağlanma kabuklanma kaşıntı rahatsız edecek derece olduğunda görülür senin durum losyona bağlıdır

M

mustafaa

Üye
Losyon kullanımından dökülme artması kötü bişey mi ? Bide losyona başlamadan önce 5-6 aydır aşırı yağlanma oluyodu yani Çarşamba öğlen saçımı yikadiysam Perşembe öğlen aşırı yağlanmış oluyodu , kaşıntı yanma konusuna gelirsek buda eskiden oluyodu ama tuhaf bı şekilde saç derim yandığı kasindigi zaman vücudumda huzursuz oluyodu böyle genel bi kaşıntı oluyodu vücutta

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Saç kökleri bir şekilde tepki verir bu losyon kötü etki yaptığı anlamına gelmez mutlaka bir şekilde etkisi olacaktır bendede dökülmeler oluyordu ama bu aralar iyileşmeler görüyorum. Saç yağlanması 1 gün içinde oluşuyorsa aşırı sebum salgılanıyordur normalde bu durum cildin kendini nemli tutması için gereklidir ama gereğinden fazla olması DHT kaynaklı oluşabilir 3 güne ketoral şampuan iyi gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt