KAFEİN LOSYON HAKKINDA

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 20

KAFEİN LOSYON HAKKINDA

1
[URL unfurl="true"]https://www.hizliresim.com/gm3ashe[/URL] [URL unfurl="true"]https://www.hizliresim.com/dg88k54[/URL] Şöyle gözüküyor
20 6
1
B6 çinko olmadan yeniden mi hazirlasam Acaba , isittigim da şişe baya sıcaktı ama çinko ve B6 nasıl cozunmuyo anlayamadım
M

mustafaa

Üye
L

lastmorn

Üye
Nasıl hazırladığını sırasıyla anlatırmısın

M

mustafaa

Üye
Şişeye 20 ml etil alkol 40 ml propilen katıp üzerine çinko sülfat toz haline getirip katıyoruz. Şişeyi 1 saat çalkalayarak bekletip üzerine distile su tam dolum olmayacak şekilde ilave edip kafein ekliyoruz. Bir cezveye su doldurup kaynatıp kapatıyoruz içine şişeyi koyup benvari usulü ısıtıyoruz içindeki kafein erimesini kontrol ediyoruz. Yaklaşık 15 dakika bekletip şişe içine piridoksal 5 fosfat ekleyip tam dolum yaparak losyonu çalkalıyoruz. 1 gün bekletip kullanmaya başlayabilirsiniz oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir.

M

mustafaa

Üye
Gökdemir abinin saf kafein konusundaki bu şekilde harfiyen hazırladım

L

lastmorn

Üye
Losyonun içinde kalanlar ilaç tortusudur bazı yöntemlerde ilaçların tortusu kalmasın diye tülbent içinde çözündürüp ilaç kalıntılarını alıyorlar şişeyi ısıttıysan kafein erimiştir

M

mustafaa

Üye
Dediğiniz gibi ilaçlardan olabilir ben yine de sormak istedim benden daha bilgili kisilersiniz

M

mustafaa

Üye
Losyonun içinde kalanlar ilaç tortusudur bazı yöntemlerde ilaçların tortusu kalmasın diye tülbent içinde çözündürüp ilaç kalıntılarını alıyorlar şişeyi ısıttıysan kafein erimiştir
kafein de erimemis olabilir ya , şimdi baktım da baya bı dibe çökme vardı yeniden ısıtma işlemi uygulasam olur mu acaba boşa gitsin istemem

L

lastmorn

Üye
İçindeki B6 ile çinko ısıtma işleminde bozulabilir mi araştırmak lazım kafein orta sıcaklıkta hemen eriyen bir madde şişeye elini dokundurduğunda ısındıysa çalkalamayla erimiştir diye tahmin ediyorum

M

mustafaa

Üye
B6 çinko olmadan yeniden mi hazirlasam Acaba , isittigim da şişe baya sıcaktı ama çinko ve B6 nasıl cozunmuyo anlayamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
54
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt