KAFEİN LOSYON HAKKINDA

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 813
  • Cevap 20

KAFEİN LOSYON HAKKINDA

1
Kapsül olanlar çoğu çözülmez proscarda, aldactonede çözünmüyor dibe çöküyor önemli olan etken maddenin çözülmesi
20 6
1
Merhabalar konu kirliliği olabilir ama bunun cevabı önemli , kafein losyon hazırlayanlar , sıvının şekli nasıl şişe içinde sıvıya bakınca sanki içinde toz varmış gibi oluyo mu yada çalkalamayinca biraz dibe çökme var mı bende böyle birazcık cozunmemis gibi duruyo benim yaptığım çinkolu B6 vitaminli kafein losyon
L

lastmorn

Üye
Kapsül olanlar çoğu çözülmez proscarda, aldactonede çözünmüyor dibe çöküyor önemli olan etken maddenin çözülmesi

M

mustafaa

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapsam sizce suanki losyonu sadece kafein ile hazırlamış olsam anlardım da 6 kapsül B6 3 kapsul de çinko olunca sıkıntı

M

mustafaa

Üye
Kullansam mi atsam mi bilemedim

L

lastmorn

Üye
Kullanman gerek etken maddeler çözülmüştür

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Sorun yok mustafa kullanmaya başla

M

mustafaa

Üye
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama insan merak ediyor , bir sorum daha vardı mantıksız bişi olabilir ama , diyelim kafein losyonu iğnesiz şırınga ile minik minik saç köklerine damlattik , parmak uçları ile yedirmesek öyle damlatıp bıraksak deri bu sıvıyı emer mi yoksa havaya mi uçar , çünkü parmak uçları ile yedirince sıvının bir kısmı saç tellerine bulasiyor hem boşa gidiyo hem de ince telli saçlarım olduğu için saç hacim kaybediyo , saç ıslak oluyo iğrenç görüntü oluyo

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Soru sorabilirsin bu işleri öğrenmeniz daha iyi olur tabiki başkalarından hazır almak yerine yapmak daha iyidir. Parmak ucları ile masaj yapmak sadece losyonu dağıtmak içindir masaj yapmasanda olur saç diplerine damla şeklinde her tarafa dağıt şırınga ucu ilede hafifçe bastırarak deriye dağıtabilirsin kan dolaşımı deri üst katmanlarına çıkar akmasını dağıtarak engellersin

M

mustafaa

Üye
Teşekkür ederim yardımlarınız için saygılar....

M

mustafaa

Üye
Merhabalar konu kirliliği olabilir ama bunun cevabı önemli , kafein losyon hazırlayanlar , sıvının şekli nasıl şişe içinde sıvıya bakınca sanki içinde toz varmış gibi oluyo mu yada çalkalamayinca biraz dibe çökme var mı bende böyle birazcık cozunmemis gibi duruyo benim yaptığım çinkolu B6 vitaminli kafein losyon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
71
Toplam ziyaretçi
112

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt