K
Kadibey
Üye
Merhaba arkadaşlar, son bir yıldır saçlarım aşırı derecede seyreldi ve mevcut tedavi yöntemlerinden istediğim sonucu alamadım. Minoxidil kullanıyorum, ancak etkili olduğunu söyleyemem. Saç dökülmemle başa çıkmak için Fehmi Arman'dan 3500 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak kafamda birçok soru var. Saç açıklığın tamamen dökülmediği için mevcut olan saçlar zarar görürse ileride ikinci bir ekim şart diyorlar. Bunun için nasıl bir önlem alabilirim ya da nereye kim yaptırabilirim?
Ankara'da birçok saç ekim merkezini araştırdım ve sizlerin deneyimlerine başvurmak istiyorum. Saç ekimi sonrası iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında neler yaşadınız? Ayrıca, ekim sonrası seyrek saç sorunumla ilgili ek önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mı?
Ankara'da birçok saç ekim merkezini araştırdım ve sizlerin deneyimlerine başvurmak istiyorum. Saç ekimi sonrası iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında neler yaşadınız? Ayrıca, ekim sonrası seyrek saç sorunumla ilgili ek önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mı?