Saç Ekimi Fehmi Arman 3500 greft saç ekimi

• Konuyu başlatan Kadibey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 427
  • Cevap 1

Fehmi Arman 3500 greft saç ekimi

1
Merhaba arkadaşlar, son bir yıldır saçlarım aşırı derecede seyreldi ve mevcut tedavi yöntemlerinden istediğim sonucu alamadım. Minoxidil kullanıyorum, ancak etkili olduğunu söyleyemem. Saç dökülmemle başa çıkmak için Fehmi Arman'dan 3500 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak kafamda birçok soru var. Saç açıklığın tamamen dökülmediği için mevcut olan saçlar zarar görürse ileride ikinci bir ekim şart diyorlar. Bunun için nasıl bir önlem alabilirim ya da nereye kim yaptırabilirim? Ankara'da birçok saç ekim merkezini araştırdım ve sizlerin deneyimlerine başvurmak istiyorum. Saç ekimi sonrası iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında neler yaşadınız? Ayrıca, ekim sonrası seyrek saç sorunumla ilgili ek önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mı?
1 6
1
Ankara'da Hüseyin örs vardı sanırsam oraya ektirenler var sonuçlarına bakabilirsin. Mevcut saçların Eğer çok incelmemişse kökleri görünüyorsa üzerine ekmezler herhalde. Ancak çok ince tüy şeklindeki saçlar varsa bunlar gidebilir.
K

Kadibey

Üye
Merhaba arkadaşlar, son bir yıldır saçlarım aşırı derecede seyreldi ve mevcut tedavi yöntemlerinden istediğim sonucu alamadım. Minoxidil kullanıyorum, ancak etkili olduğunu söyleyemem. Saç dökülmemle başa çıkmak için Fehmi Arman'dan 3500 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak kafamda birçok soru var. Saç açıklığın tamamen dökülmediği için mevcut olan saçlar zarar görürse ileride ikinci bir ekim şart diyorlar. Bunun için nasıl bir önlem alabilirim ya da nereye kim yaptırabilirim?

Ankara'da birçok saç ekim merkezini araştırdım ve sizlerin deneyimlerine başvurmak istiyorum. Saç ekimi sonrası iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında neler yaşadınız? Ayrıca, ekim sonrası seyrek saç sorunumla ilgili ek önerileriniz veya tavsiyeleriniz var mı?

K

Kelbey

Üye
Ankara'da Hüseyin örs vardı sanırsam oraya ektirenler var sonuçlarına bakabilirsin. Mevcut saçların Eğer çok incelmemişse kökleri görünüyorsa üzerine ekmezler herhalde. Ancak çok ince tüy şeklindeki saçlar varsa bunlar gidebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt