Alperen
Üye
Benim arkadaşım var biri beyaz saçlı bir tanesi de sarı saçlı sça yapıları ince nasıl olur acaba
İnce saçlar bildiğim kadarıyla dik çıkıyor ama yinede doktorla görüşmek daha sağlıklı olur donör bölge sık ise ekilen bölgede iyi olur vitamin desteği ve prp alarak saç tellerini kalınlaştırmak mümkünBenim arkadaşım var biri beyaz saçlı bir tanesi de sarı saçlı sça yapıları ince nasıl olur acaba
Teşekkür ediyorum evet çok iyi netice aldım şampuan başta hastanenin verdiği şampuanı kullandım kendi markası(esteticha)daha sonra şuan bioxcin forte kullanıyorum,xpecia bende yan etki yapmadı ama kan tahlillerimde ast ve alt yani karaciğer enzimleri biraz yükselmişti,haricinde herhangi bir problem yaşamadımÇok güzel görünüyor saç ekimi tebrik ederim sanırım ekilen saçların neredeyse %99 tutmuş özellikle vitamin desteği almanız harika Şampuan markası yazmamışsınız reklam olmazsa yazabilirmisiniz. xpecia yan etkisi var deniliyor sizde olmadı dimi
Ekli dosyayı görüntüle 875
Teşekkür ediyorum evet çok iyi netice aldım şampuan başta hastanenin verdiği şampuanı kullandım kendi markası(esteticha)daha sonra şuan bioxcin forte kullanıyorum,xpecia bende yan etki yapmadı ama kan tahlillerimde ast ve alt yani karaciğer enzimleri biraz yükselmişti,haricinde herhangi bir problem yaşamadım
8.ay fotoğrafım bu paylaşayım dedim
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.