Estethica levent hastanesi saç ekimi 6000 greft

• Konuyu başlatan M.Soner Özdemir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 16

Estethica levent hastanesi saç ekimi 6000 greft

1
Benim arkadaşım var biri beyaz saçlı bir tanesi de sarı saçlı sça yapıları ince nasıl olur acaba
16 6
1
Hocam saç ekimi süreci ne durumda son durumunuz saç ekimi sonrası kullandığınız ürünleri hangileri devam ediyorsunuz
Alperen

Alperen

Üye
Benim arkadaşım var biri beyaz saçlı bir tanesi de sarı saçlı sça yapıları ince nasıl olur acaba

M.Soner Özdemir

M.Soner Özdemir

Üye
İnce saçlar bildiğim kadarıyla dik çıkıyor ama yinede doktorla görüşmek daha sağlıklı olur donör bölge sık ise ekilen bölgede iyi olur vitamin desteği ve prp alarak saç tellerini kalınlaştırmak mümkün
Not:Bilgiler kendi fikrimdir,doktora danışılması önerilir

rooney43

rooney43

Üye
Çok güzel görünüyor saç ekimi tebrik ederim sanırım ekilen saçların neredeyse %99 tutmuş özellikle vitamin desteği almanız harika Şampuan markası yazmamışsınız reklam olmazsa yazabilirmisiniz. xpecia yan etkisi var deniliyor sizde olmadı dimi

M.Soner Özdemir

M.Soner Özdemir

Üye
Çok güzel görünüyor saç ekimi tebrik ederim sanırım ekilen saçların neredeyse %99 tutmuş özellikle vitamin desteği almanız harika Şampuan markası yazmamışsınız reklam olmazsa yazabilirmisiniz. xpecia yan etkisi var deniliyor sizde olmadı dimi
Teşekkür ediyorum evet çok iyi netice aldım şampuan başta hastanenin verdiği şampuanı kullandım kendi markası(esteticha)daha sonra şuan bioxcin forte kullanıyorum,xpecia bende yan etki yapmadı ama kan tahlillerimde ast ve alt yani karaciğer enzimleri biraz yükselmişti,haricinde herhangi bir problem yaşamadım

M.Soner Özdemir

M.Soner Özdemir

Üye
Mete

Mete

Üye
Hocam saç ekimi süreci ne durumda son durumunuz saç ekimi sonrası kullandığınız ürünleri hangileri devam ediyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt