Nasıl Kullanılır Eşkina balık taşı nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 598
  • Cevap 12

Eşkina balık taşı nasıl kullanılır?

1
Ülkemizde balık taşını belirli kişiler satıyor çok fazla bulunabilen bir ürün değil. Trendyol'da veya googleda yazıdğınızda satıcılar bulunuyor. Eşkina balık taşı olarak bilinen aslında kaya levreği taşı , minekop balık taşı, granyüz balık taşları olduğunu bilmenizi istiyorum. %100 orjinal eşkina diyen varsa lütfen inanmayın asla asla inanmayın. Böbrek taşı eritmek için kullanım kolaylığı için balık taşı tozu en basit hali, doğal balık taşı ise toz haline getirmek biraz zahmetli ve zayiat veriliyor, taşın parçacıklarını dağıtıyor tam toz haline getiremiyor kullanıcılar o yüzden güvenilir bir yerden balık taşı tozu almak en mantıklısı. Ülkemizde bazı sektörlerde güven kaybı yaşandığı için kullanıcılar gözlerinle görüp kendileri ezmek istiyor vakti ve zamanı uğraşı seviyor ise kişi balık taşı alıp erimesini bekleyebilir limon suyu içinde yada kendisi toz haline getirebilir. %100 n güvenilir balık taşı halidir. Balık taşı tozu hali satıcı ile kendiniz arasında bir güven duygusu çünkü içerik beyaz olduğu için. Ben şöyle düşünüyorum sağlık olduğu için mesele şifa olduğu için balık taşı tozu orjnal halidir. İçeriğinde başka maddeler bulunmaz diye düşünüyorum.
12 6
1
Kanalda 5 adet böbrek taşı var 3 mm ve 8 mm aralığında olduğunu söyledi doktor, şimdilik ağrım yok ama endişe duyuyorum, şuan araştırma içersindeyim , ürünün doğallığı ve diğer konularda bilgi edinmek öğrenmek istiyorum. eşkina taşını ağrı olmadan kullanabilirmiyim. [HEADING=3][/HEADING] [HEADING=3][/HEADING]
A

Aydem

Üye
Ülkemizde balık taşını belirli kişiler satıyor çok fazla bulunabilen bir ürün değil. Trendyol'da veya googleda yazıdğınızda satıcılar bulunuyor. Eşkina balık taşı olarak bilinen aslında kaya levreği taşı , minekop balık taşı, granyüz balık taşları olduğunu bilmenizi istiyorum. %100 orjinal eşkina diyen varsa lütfen inanmayın asla asla inanmayın. Böbrek taşı eritmek için kullanım kolaylığı için balık taşı tozu en basit hali, doğal balık taşı ise toz haline getirmek biraz zahmetli ve zayiat veriliyor, taşın parçacıklarını dağıtıyor tam toz haline getiremiyor kullanıcılar o yüzden güvenilir bir yerden balık taşı tozu almak en mantıklısı. Ülkemizde bazı sektörlerde güven kaybı yaşandığı için kullanıcılar gözlerinle görüp kendileri ezmek istiyor vakti ve zamanı uğraşı seviyor ise kişi balık taşı alıp erimesini bekleyebilir limon suyu içinde yada kendisi toz haline getirebilir. %100 n güvenilir balık taşı halidir. Balık taşı tozu hali satıcı ile kendiniz arasında bir güven duygusu çünkü içerik beyaz olduğu için. Ben şöyle düşünüyorum sağlık olduğu için mesele şifa olduğu için balık taşı tozu orjnal halidir. İçeriğinde başka maddeler bulunmaz diye düşünüyorum.

A

Aydem

Üye
Eşkina balık taşı tozu sipariş verip kullanmak isteyenlere kullanım tarifi ekliyorum, bu şekilde kullanabilir. Sorularınız varsa lütfen sorun Ülkemizde eşkina doğal balık taşı ile alabileceğiniz tüm sorular burda olucak sorun cevaplayalım.

K

Keral

Üye
Kanalda 5 adet böbrek taşı var 3 mm ve 8 mm aralığında olduğunu söyledi doktor, şimdilik ağrım yok ama endişe duyuyorum, şuan araştırma içersindeyim , ürünün doğallığı ve diğer konularda bilgi edinmek öğrenmek istiyorum. eşkina taşını ağrı olmadan kullanabilirmiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt