A
Aydem
Üye
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkemizde balık taşını belirli kişiler satıyor çok fazla bulunabilen bir ürün değil. Trendyol'da veya googleda yazıdğınızda satıcılar bulunuyor. Eşkina balık taşı olarak bilinen aslında kaya levreği taşı , minekop balık taşı, granyüz balık taşları olduğunu bilmenizi istiyorum. %100 orjinal eşkina diyen varsa lütfen inanmayın asla asla inanmayın. Böbrek taşı eritmek için kullanım kolaylığı için balık taşı tozu en basit hali, doğal balık taşı ise toz haline getirmek biraz zahmetli ve zayiat veriliyor, taşın parçacıklarını dağıtıyor tam toz haline getiremiyor kullanıcılar o yüzden güvenilir bir yerden balık taşı tozu almak en mantıklısı. Ülkemizde bazı sektörlerde güven kaybı yaşandığı için kullanıcılar gözlerinle görüp kendileri ezmek istiyor vakti ve zamanı uğraşı seviyor ise kişi balık taşı alıp erimesini bekleyebilir limon suyu içinde yada kendisi toz haline getirebilir. %100 n güvenilir balık taşı halidir. Balık taşı tozu hali satıcı ile kendiniz arasında bir güven duygusu çünkü içerik beyaz olduğu için. Ben şöyle düşünüyorum sağlık olduğu için mesele şifa olduğu için balık taşı tozu orjnal halidir. İçeriğinde başka maddeler bulunmaz diye düşünüyorum.