C
Coke
Üye
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım ve son 5 yıldır erkek tipi saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Birçok takviye ve ilaç denememe rağmen dökülme devam ediyor ve özellikle ön saçlarım giderek açılıyor. Şimdi PRP tedavisi yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var. PRP tüpleri hakkında bilgi almak istiyorum; hangi vitaminler, dutasterid, büyüme hormonları ve trombosit içeriği bulunmalı? Bu içeriklerin hangi kombinasyonu daha etkili sonuçlar verir? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ayrıca, PRP yaptıranlar var mı? Tedavi süreci ve sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi merkezlerde yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Dökülme sürecinde PRP’nin etkisini gerçekten görebildiniz mi? Deneyimlerinizi ve PRP’ye dair önerilerinizi duymak benim için çok önemli. Konuyla ilgili yorumlarınızı rica ederim.
Ayrıca, PRP yaptıranlar var mı? Tedavi süreci ve sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi merkezlerde yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Dökülme sürecinde PRP’nin etkisini gerçekten görebildiniz mi? Deneyimlerinizi ve PRP’ye dair önerilerinizi duymak benim için çok önemli. Konuyla ilgili yorumlarınızı rica ederim.