Erkek tipi saç dökülmesi PRP yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan Coke
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 296
  • Cevap 2

Erkek tipi saç dökülmesi PRP yaptıranlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım ve son 5 yıldır erkek tipi saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Birçok takviye ve ilaç denememe rağmen dökülme devam ediyor ve özellikle ön saçlarım giderek açılıyor. Şimdi PRP tedavisi yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var. PRP tüpleri hakkında bilgi almak istiyorum; hangi vitaminler, dutasterid, büyüme hormonları ve trombosit içeriği bulunmalı? Bu içeriklerin hangi kombinasyonu daha etkili sonuçlar verir? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca, PRP yaptıranlar var mı? Tedavi süreci ve sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi merkezlerde yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Dökülme sürecinde PRP’nin etkisini gerçekten görebildiniz mi? Deneyimlerinizi ve PRP’ye dair önerilerinizi duymak benim için çok önemli. Konuyla ilgili yorumlarınızı rica ederim.
2 6
1
[I]Prp olsun mezoterapi olsun bu gibi ürünler bana minoxil gibi geliyor. Etkisi çok az sınırlı hissediyorum[/I]
C

Coke

Üye
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım ve son 5 yıldır erkek tipi saç dökülmesi ile mücadele ediyorum. Birçok takviye ve ilaç denememe rağmen dökülme devam ediyor ve özellikle ön saçlarım giderek açılıyor. Şimdi PRP tedavisi yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var. PRP tüpleri hakkında bilgi almak istiyorum; hangi vitaminler, dutasterid, büyüme hormonları ve trombosit içeriği bulunmalı? Bu içeriklerin hangi kombinasyonu daha etkili sonuçlar verir? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ayrıca, PRP yaptıranlar var mı? Tedavi süreci ve sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi merkezlerde yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Dökülme sürecinde PRP’nin etkisini gerçekten görebildiniz mi? Deneyimlerinizi ve PRP’ye dair önerilerinizi duymak benim için çok önemli. Konuyla ilgili yorumlarınızı rica ederim.

L

lastmorn

Üye
İki içerik daha etkili olur dutasterid ve trombosit. Trombosit biraz daha etkili saç çıkartabiliyor. Kişinin kendi kananından büyüme sağlayıcı beyaz kan alınıp enjekte edilmesi daha çok faydalı olur.

K

kehriba

Üye
Prp olsun mezoterapi olsun bu gibi ürünler bana minoxil gibi geliyor. Etkisi çok az sınırlı hissediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
63

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt