Ekilen saçlar neden dökülür?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 527
  • Cevap 11

Ekilen saçlar neden dökülür?

1
Ensedeki saçların DHT ve PGD2 etkisi olmadığını biliyorum, belki de yanlış biliyorum Yazdiklarinizin hepsini yapiyorum Gunluk: - B-Vitamin kullaniyorum - Multivitamin kullaniyorum - konazol sampuanla yikiyorum haftada 2-3 kere ve ozellkle masaj uyguladigim zaman dokulmeler oluyor ama tekrardan ciktigini da goruyorum... Hayirlisi
11 6
1
[USER=1290]@jcakgang[/USER], ense bölgesindeki saçlarda dht etkisi olmuyor algısı yanlış bence saçların döküldüğü bölgeler kafanın en tepe bölgeleri ve buralarda saç derisi çok ince olan yerler. Bu bölgelerde kişisel genetik yapıya göre farklılıklar olabiliyor. Ense bölgesinde dht ve pgd2 aktivitesi normal seviyede oluyor ancak şakaklar ve vertexde pgd2 artışı ve pge2 azalışı var. Buda kalsifikasyon artışı büyüme azalışı yapıyor. Ekilen saçlarda olumsuz etkilenecektir belki daha dayanıklı olabilir ama bir süre sonra bunlarda ya incelir yada dökülebilir.
J

jcakgang

Üye
Ensedeki saçların DHT ve PGD2 etkisi olmadığını biliyorum, belki de yanlış biliyorum

Yazdiklarinizin hepsini yapiyorum

Gunluk:
- B-Vitamin kullaniyorum
- Multivitamin kullaniyorum
- konazol sampuanla yikiyorum haftada 2-3 kere ve ozellkle masaj uyguladigim zaman dokulmeler oluyor ama tekrardan ciktigini da goruyorum... Hayirlisi

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
@jcakgang, ense bölgesindeki saçlarda dht etkisi olmuyor algısı yanlış bence saçların döküldüğü bölgeler kafanın en tepe bölgeleri ve buralarda saç derisi çok ince olan yerler. Bu bölgelerde kişisel genetik yapıya göre farklılıklar olabiliyor. Ense bölgesinde dht ve pgd2 aktivitesi normal seviyede oluyor ancak şakaklar ve vertexde pgd2 artışı ve pge2 azalışı var. Buda kalsifikasyon artışı büyüme azalışı yapıyor. Ekilen saçlarda olumsuz etkilenecektir belki daha dayanıklı olabilir ama bir süre sonra bunlarda ya incelir yada dökülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt