Ekilen saçlar neden dökülür?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 258
  • Cevap 11

Ekilen saçlar neden dökülür?

1
Merhaba arkadaşlar, Saç ekiminde neredeyse tüm klinikler garanti veriyor. Ancak, 5. ayda hâlâ saç dökülmesi yaşıyorum. Bu dökülmeler olmasa oldukça memnun olacağım, ama dökülme devam ediyor. Bunun nedeni ne olabilir? Klinik basvurdugumda "Cosmedica Istanbul" su cevabi verdiler: süreç içinde bazı dökülmeler normaldir, endişelenecek bir durum değildir.. Ama yine merak ediyorum, neden dokulur ve bu ileri ki surecte devam eder mi saygilarimla
11 6
1
[USER=1290]@jcakgang[/USER], saçların dökülmesine bir çok şey sebep olabilir. Bunların başında dht ve pgd2 prostaglandinler sebep olabilir. Önceden mevcut olan saçlar dökülebilir, stres, döngü değişimleri, troid, mevsimsel gibi bir çok etken vardır. Sizin ekim 5. Aya girmiş biotin 5000, çinko, selenyum içeren takviyeler iyi gelecektir. Saçları konazol şampuanla 3 güne 1 yıkayabilirsin. Saç diplerine hafif masaj yapılarak rahatlatma masajı yapılabilir.
O

omerkoc

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Saç ekiminde neredeyse tüm klinikler garanti veriyor. Ancak, 5. ayda hâlâ saç dökülmesi yaşıyorum. Bu dökülmeler olmasa oldukça memnun olacağım, ama dökülme devam ediyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Klinik basvurdugumda "Cosmedica Istanbul" su cevabi verdiler: süreç içinde bazı dökülmeler normaldir, endişelenecek bir durum değildir..

Ama yine merak ediyorum, neden dokulur ve bu ileri ki surecte devam eder mi

saygilarimla

Barlas

Barlas

Üye
@jcakgang Dostum şuan ki saçınızın resmini ekler misiniz., Sabah detay lı incelemek isterim

J

jcakgang

Üye
sac ekimi 13.03 tarihinde oldum
20. gunluk attim ve 4 aylik attim - ve ayrica sac dokulmeleri gosteriyyorum

Ekli dosyalar

• Billede 05.04.2024, 03.47.16.jpg
    Billede 05.04.2024, 03.47.16.jpg
    1,020 KB · Gösterim: 30
  • Billede 05.04.2024, 03.47.17.jpg
    Billede 05.04.2024, 03.47.17.jpg
    1 MB · Gösterim: 28
  • 17.07.jpg
    17.07.jpg
    209.2 KB · Gösterim: 24
  • 17.07_1.jpg
    17.07_1.jpg
    354.6 KB · Gösterim: 27
  • 17.07_sac_dokumeleri.jpg
    17.07_sac_dokumeleri.jpg
    192.1 KB · Gösterim: 28
rooney43

rooney43

Üye
Mevsimsel dökülme gibi hissettim, saç ekimi sonrası prp veya mezoterapi yapıldı mı?

J

jcakgang

Üye
hayir yapilmadi ama sunlari kullaniyorum doktorun tavsiyesi ile :

- Hairpower Clinical hair cocktail meso serum "Cosmedica Istanbul".

- A, B, C, D vitaminleri kullaniyorum (B-apovit, butun b vitaminler dahil).

- sabahlari ceviz yiyorum

Sigaram yok, Alkol kullanmiyorum ve spor yapiyorum haftada 4/5 kere. Yani aciklamasi yok bunun - eger ki bu eklen saclarda dokulme yasanmasaydi, ekimden cok memnum kalacaktim..

A

Aydem

Üye
motivasyonunuzu bozmayın resimlerde gördüğüm kadarıyla gayet güzel görünüyor, 28 günde bir dönemsel bir dökülmeye giriyor siz saçlarınızı fotoğraflamaya devam edin. Şampuan değişikliği yapabilirsiniz.

J

jcakgang

Üye
Aynen, konustuklarimin hepsi iyi olmus diyor ama gel gor ki dokulmeye engel olamiyorum, tsk..

28 gunluk surec tam olarak nedir ?

A

Aydem

Üye
Her saç dökülmesinin bir döngüsü var gün rakamını yanlış vermiş olduğum için kusur bakma 28 günde deri kendini yeniler, saç telleride dökülür tekrar çıkar günlük 50 100 kelime saç teline asla takılma tekrar onlar çıkcak ve sen kendini çok iyi hissedeceksin.

J

jcakgang

Üye
Teşekkürler. Aslında dökülen saçların tekrar çıktığını fark ettim. Ancak, garanti verilmesine rağmen neden döküldüğünü anlayamadım.

H

Huntell

Üye
@jcakgang, saçların dökülmesine bir çok şey sebep olabilir. Bunların başında dht ve pgd2 prostaglandinler sebep olabilir. Önceden mevcut olan saçlar dökülebilir, stres, döngü değişimleri, troid, mevsimsel gibi bir çok etken vardır. Sizin ekim 5. Aya girmiş biotin 5000, çinko, selenyum içeren takviyeler iyi gelecektir. Saçları konazol şampuanla 3 güne 1 yıkayabilirsin. Saç diplerine hafif masaj yapılarak rahatlatma masajı yapılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
54
Toplam ziyaretçi
92

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt