K
kalashflesh
Üye
dostum aynı sorunu bende yaşıyorum bundan 8 ay önce finasterid kullanmaya başladım ilk kullandıgımda saçlarıma o kadar iyi geldi ki 1 ay içinde dökülmeyi sıfırladı elimle sertçe çektiğimde bile gelmiyordu saçım. Dökülmem vertexte. 6 ay devam ettim güzel gelişim yakaladım saçım kendine geldi sonra dedim ki bana bu kadar yeter tekrar seyrelince bi daha kullanırım 1-2 ay kadar ara verdim ve hayatım boyunca hiç bu kadar dökülme yaşamamıştım ve acilen tekrar başladım 1 buçuk ay oldu sanırım ve şuan saçıma zerre etkisi yok hatta süreci kötü etkiledi eminim saçım daha fazla dokuluyor günlük 200 300 rahat gidiyordur. Fİnasterid ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama artık ilacı kullanmaktan korkar oldum. Ekstra belirtmek istedğim dökülen teller hepsi uzun teller ve kökleri beyaz. Elimi kafamda gezdirince elime ufak sert şeyler batıyor diken tarzı saçım uzun oldugu için içinde neler oldugunu göremiyorum umarım yeni çıkan saç tellerimdir . Bilgili abiler arkadaşlar yazarsa sevinirim sınavlara bile odaklanamaz oldum stresten.
Son düzenleme: