Dutasterid Yan Etkileri Ne Zaman Geçer?

• Konuyu başlatan DeCitron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 18

Dutasterid Yan Etkileri Ne Zaman Geçer?

1
dostum aynı sorunu bende yaşıyorum bundan 8 ay önce finasterid kullanmaya başladım ilk kullandıgımda saçlarıma o kadar iyi geldi ki 1 ay içinde dökülmeyi sıfırladı elimle sertçe çektiğimde bile gelmiyordu saçım. Dökülmem vertexte. 6 ay devam ettim güzel gelişim yakaladım saçım kendine geldi sonra dedim ki bana bu kadar yeter tekrar seyrelince bi daha kullanırım 1-2 ay kadar ara verdim ve hayatım boyunca hiç bu kadar dökülme yaşamamıştım ve acilen tekrar başladım 1 buçuk ay oldu sanırım ve şuan saçıma zerre etkisi yok hatta süreci kötü etkiledi eminim saçım daha fazla dokuluyor günlük 200 300 rahat gidiyordur. Fİnasterid ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama artık ilacı kullanmaktan korkar oldum. Ekstra belirtmek istedğim dökülen teller hepsi uzun teller ve kökleri beyaz. Elimi kafamda gezdirince elime ufak sert şeyler batıyor diken tarzı saçım uzun oldugu için içinde neler oldugunu göremiyorum umarım yeni çıkan saç tellerimdir . Bilgili abiler arkadaşlar yazarsa sevinirim sınavlara bile odaklanamaz oldum stresten.
18 6
1
[QUOTE="DeCitron, post: 4156, member: 276"] Ben aynı şeyi kendime dutasterid için soruyorum. Bu seyreklikler dutasterid kullandığım süreçte oldu. Finasteridin bir faydası varsa bile en az 6 ayda belli olur gibi o yüzden denemekten başta şansım yok. [/QUOTE] Dutasterid kullanıyormusun son durumunuzu merak ettim?
K

kalashflesh

Üye
dostum aynı sorunu bende yaşıyorum bundan 8 ay önce finasterid kullanmaya başladım ilk kullandıgımda saçlarıma o kadar iyi geldi ki 1 ay içinde dökülmeyi sıfırladı elimle sertçe çektiğimde bile gelmiyordu saçım. Dökülmem vertexte. 6 ay devam ettim güzel gelişim yakaladım saçım kendine geldi sonra dedim ki bana bu kadar yeter tekrar seyrelince bi daha kullanırım 1-2 ay kadar ara verdim ve hayatım boyunca hiç bu kadar dökülme yaşamamıştım ve acilen tekrar başladım 1 buçuk ay oldu sanırım ve şuan saçıma zerre etkisi yok hatta süreci kötü etkiledi eminim saçım daha fazla dokuluyor günlük 200 300 rahat gidiyordur. Fİnasterid ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama artık ilacı kullanmaktan korkar oldum. Ekstra belirtmek istedğim dökülen teller hepsi uzun teller ve kökleri beyaz. Elimi kafamda gezdirince elime ufak sert şeyler batıyor diken tarzı saçım uzun oldugu için içinde neler oldugunu göremiyorum umarım yeni çıkan saç tellerimdir . Bilgili abiler arkadaşlar yazarsa sevinirim sınavlara bile odaklanamaz oldum stresten.

Son düzenleme:
L

lastmorn

Üye
Bu ilaçlar kısa süre kullanıp bırakılacak ilaçlar değil. Genetik saç dökülmesi ömür boyu devam eder tedavi bırakılırsa dökülmeler hızlı bir şekilde tekrar başlar. Uyguladığınız tedaviyi yarıda bırakmayın saç döngüleri 5-6 yılda bir olur minoxil, finasterid gibi ilaçlar döngü sürelerini kısaltırlar döngüden yeni çıkan saçların toparlanması olumlu etkilenmesi aylar alabilir. Finasterid kullanmaya devam edin. Ayrıca ketoral şampuan, biotin de kullanman saç yenilenmelerine destek olabilir.

D

DeCitron

Üye
Bugün duş alınca baktım da saçlarım cidden aşırı seyrekleşmiş 3 4 ay önceye göre. Hele ışık tutunca arkadan öne kadar her yerde aşırı seyrelme var. Islakken baktım kuruyken uzun olduğu için belli olmuyor. Finasteride devam edeceğim bakalım sonuçta kullanmam saçıma daha faydalı olur.

K

kalashflesh

Üye
Bugün duş alınca baktım da saçlarım cidden aşırı seyrekleşmiş 3 4 ay önceye göre. Hele ışık tutunca arkadan öne kadar her yerde aşırı seyrelme var. Islakken baktım kuruyken uzun olduğu için belli olmuyor. Finasteride devam edeceğim bakalım sonuçta kullanmam saçıma daha faydalı olur.
bugun bi forumda gördüm

Ekli dosyalar

• 6lB5iVW.jpg
    6lB5iVW.jpg
    256.1 KB · Gösterim: 92
  • FXNOSTM.jpg
    FXNOSTM.jpg
    153 KB · Gösterim: 97
  • fvxDNG5.jpg
    fvxDNG5.jpg
    84.3 KB · Gösterim: 100
D

DeCitron

Üye
bugun bi forumda gördüm
Benimki de bu arkadaşın ilk halinden son haline doğru gidiyor sanki. Her yerden seyrelme var

T

Taner043

Üye
bugun bi forumda gördüm
Finasterid kullanımı bende herhangi bir yan etkisi oluşturmadı

K

kalashflesh

Üye
Benimki de bu arkadaşın ilk halinden son haline doğru gidiyor sanki. Her yerden seyrelme var
seninle aynı senaryoyu yaşıyoruz kullanmasam daha mı iyiydi diye düşünüyorum ama devam edecem en azından kafamda acaba kullansam nasıl olurdu diye bi ikilem yaşamamak için belki dutasterid de eklerim iyi gelirse ay sonu güncellerim.

D

DeCitron

Üye
seninle aynı senaryoyu yaşıyoruz kullanmasam daha mı iyiydi diye düşünüyorum ama devam edecem en azından kafamda acaba kullansam nasıl olurdu diye bi ikilem yaşamamak için belki dutasterid de eklerim iyi gelirse ay sonu güncellerim.
Ben aynı şeyi kendime dutasterid için soruyorum. Bu seyreklikler dutasterid kullandığım süreçte oldu. Finasteridin bir faydası varsa bile en az 6 ayda belli olur gibi o yüzden denemekten başta şansım yok.

K

Karahan

Üye
Ben aynı şeyi kendime dutasterid için soruyorum. Bu seyreklikler dutasterid kullandığım süreçte oldu. Finasteridin bir faydası varsa bile en az 6 ayda belli olur gibi o yüzden denemekten başta şansım yok.
Dutasterid kullanıyormusun son durumunuzu merak ettim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 713
Tarih: Pazar, 05 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 731
Tarih: Cumartesi, 11 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
222
Toplam ziyaretçi
262

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt