G
Ghost
Üye
Merhaba arkadaşlar, 5 senedir saç incelmesi ve seyrelmesi sorunlarıyla uğraşıyorum. Erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum ve bu süreçte Minoxidil kullandım. Ancak, DMSO (Dimetil Sülfoksit) kullananların olduğunu duydum. DMSO'nun özellikle Minoxidil ile birlikte kullanıldığında saç dökülmesini azaltmaya, dökülmüş saçları geri getirmeye ve incelmiş saçları güçlendirmeye yardımcı olabileceği söyleniyor.
Bu konuda birkaç sorum var:
Minoxidil içine DMSO katıp kullananlar var mı? Eğer kullandıysanız, sonuçlar nasıldı? Saç dökülmesini gerçekten azalttı mı veya dökülmüş saçları geri getirdi mi?
DMSO kullanırken herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Cilt tahrişi, kızarıklık veya başka olumsuz durumlar oldu mu?
DMSO'yu sadece tek başına kullanarak olumlu bir sonuç alan var mı?
Bu konularla ilgili tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Hangi kombinasyonlar veya yöntemler sizce en etkili?
Bu konuda birkaç sorum var:
Minoxidil içine DMSO katıp kullananlar var mı? Eğer kullandıysanız, sonuçlar nasıldı? Saç dökülmesini gerçekten azalttı mı veya dökülmüş saçları geri getirdi mi?
DMSO kullanırken herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Cilt tahrişi, kızarıklık veya başka olumsuz durumlar oldu mu?
DMSO'yu sadece tek başına kullanarak olumlu bir sonuç alan var mı?
Bu konularla ilgili tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Hangi kombinasyonlar veya yöntemler sizce en etkili?