Soru DMSO saç için kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Ghost
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 378
  • Cevap 1

DMSO saç için kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, 5 senedir saç incelmesi ve seyrelmesi sorunlarıyla uğraşıyorum. Erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum ve bu süreçte Minoxidil kullandım. Ancak, DMSO (Dimetil Sülfoksit) kullananların olduğunu duydum. DMSO'nun özellikle Minoxidil ile birlikte kullanıldığında saç dökülmesini azaltmaya, dökülmüş saçları geri getirmeye ve incelmiş saçları güçlendirmeye yardımcı olabileceği söyleniyor. Bu konuda birkaç sorum var: Minoxidil içine DMSO katıp kullananlar var mı? Eğer kullandıysanız, sonuçlar nasıldı? Saç dökülmesini gerçekten azalttı mı veya dökülmüş saçları geri getirdi mi? DMSO kullanırken herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Cilt tahrişi, kızarıklık veya başka olumsuz durumlar oldu mu? DMSO'yu sadece tek başına kullanarak olumlu bir sonuç alan var mı? Bu konularla ilgili tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Hangi kombinasyonlar veya yöntemler sizce en etkili?
1 6
1
Minoxil içine katıp kullanabilirsin ama kendi yaptığın olması lazım 10 milim kat minoksili çözdükten sonra ayarlama yaparak üzerine 10 milim ilave edebilirsin emilim oranını arttırır. Fazla katma hem koku yapar hem de belki yan etki yapabilir.
G

Ghost

Üye
Merhaba arkadaşlar, 5 senedir saç incelmesi ve seyrelmesi sorunlarıyla uğraşıyorum. Erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum ve bu süreçte Minoxidil kullandım. Ancak, DMSO (Dimetil Sülfoksit) kullananların olduğunu duydum. DMSO'nun özellikle Minoxidil ile birlikte kullanıldığında saç dökülmesini azaltmaya, dökülmüş saçları geri getirmeye ve incelmiş saçları güçlendirmeye yardımcı olabileceği söyleniyor.

Bu konuda birkaç sorum var:

Minoxidil içine DMSO katıp kullananlar var mı? Eğer kullandıysanız, sonuçlar nasıldı? Saç dökülmesini gerçekten azalttı mı veya dökülmüş saçları geri getirdi mi?

DMSO kullanırken herhangi bir yan etki yaşadınız mı? Cilt tahrişi, kızarıklık veya başka olumsuz durumlar oldu mu?

DMSO'yu sadece tek başına kullanarak olumlu bir sonuç alan var mı?

Bu konularla ilgili tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Hangi kombinasyonlar veya yöntemler sizce en etkili?

A

Analist

Üye
Minoxil içine katıp kullanabilirsin ama kendi yaptığın olması lazım 10 milim kat minoksili çözdükten sonra ayarlama yaparak üzerine 10 milim ilave edebilirsin emilim oranını arttırır. Fazla katma hem koku yapar hem de belki yan etki yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
770
Toplam ziyaretçi
770

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt