18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 51

18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

1
Mustafa önlerin yaşına göre iyi tepeler biraz ince telli daha önceden ne kullandıydın
51 6
1
[QUOTE="mustafaa, post: 745, member: 85"] Abicim çok teşekkür ederim tavsiye için ama daha bu yaşta finas kullanmak istemiyorum evet bı arkadasin yan etki görmemiş olabilir ama her insan farklı belki yan etkiyi ilerleyen zamanda yaşayacak bilemeyiz [/QUOTE] Kardeşim aynen kullanma finasterid çünkü zararı yan etkisi fazla anladığım kadarıyla yaşında gençmiş , topikal olarak dışarıdan ek tedavi uygula
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Mustafa önlerin yaşına göre iyi tepeler biraz ince telli daha önceden ne kullandıydın

M

mustafaa

Üye
2 ay setipiprant kullandım , farklı bir saç forum sitesinin admininden temin etmiştim , sonra o adminin yaptığı cell denen losyonu kullandım 1 ay o kadar bide 3-4 ay 2.5 mg biotin kullandım bu kadar

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Özel mesaj söyledim açtılar gönderebilirsin

M

mustafaa

Üye
Teşekkürler hocam

M

mustafaa

Üye
Yaştan dolayı çekiniyorum finastan

M

Musti

Üye
Finasterid kullananlar oluyor olumsuz bir durum ile karşılaşmadan devam edebilirsin yakın bir arkadaşım uzun bir süre kullandı

M

mustafaa

Üye
Finasterid kullananlar oluyor olumsuz bir durum ile karşılaşmadan devam edebilirsin yakın bir arkadaşım uzun bir süre kullandı
Abicim çok teşekkür ederim tavsiye için ama daha bu yaşta finas kullanmak istemiyorum evet bı arkadasin yan etki görmemiş olabilir ama her insan farklı belki yan etkiyi ilerleyen zamanda yaşayacak bilemeyiz

M

mustafaa

Üye
Günceldir

E

erco

Üye
Abicim çok teşekkür ederim tavsiye için ama daha bu yaşta finas kullanmak istemiyorum evet bı arkadasin yan etki görmemiş olabilir ama her insan farklı belki yan etkiyi ilerleyen zamanda yaşayacak bilemeyiz
Kardeşim aynen kullanma finasterid çünkü zararı yan etkisi fazla anladığım kadarıyla yaşında gençmiş , topikal olarak dışarıdan ek tedavi uygula

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
53
Toplam ziyaretçi
84

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt