GÖKDEMİR
Üye
Mustafa önlerin yaşına göre iyi tepeler biraz ince telli daha önceden ne kullandıydın
2 ay setipiprant kullandım , farklı bir saç forum sitesinin admininden temin etmiştim , sonra o adminin yaptığı cell denen losyonu kullandım 1 ay o kadar bide 3-4 ay 2.5 mg biotin kullandım bu kadarMustafa önlerin yaşına göre iyi tepeler biraz ince telli daha önceden ne kullandıydın
Finasterid kullanımı düşünüyormusunTeşekkürler hocam
Abicim çok teşekkür ederim tavsiye için ama daha bu yaşta finas kullanmak istemiyorum evet bı arkadasin yan etki görmemiş olabilir ama her insan farklı belki yan etkiyi ilerleyen zamanda yaşayacak bilemeyizFinasterid kullananlar oluyor olumsuz bir durum ile karşılaşmadan devam edebilirsin yakın bir arkadaşım uzun bir süre kullandı
Kardeşim aynen kullanma finasterid çünkü zararı yan etkisi fazla anladığım kadarıyla yaşında gençmiş , topikal olarak dışarıdan ek tedavi uygulaAbicim çok teşekkür ederim tavsiye için ama daha bu yaşta finas kullanmak istemiyorum evet bı arkadasin yan etki görmemiş olabilir ama her insan farklı belki yan etkiyi ilerleyen zamanda yaşayacak bilemeyiz
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.