18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 51

18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

1
[QUOTE="GÖKDEMİR, post: 2072, member: 15"] Önlerin iyi gibide tepelerinde seyrelme incelme var gibi gözüküyor içerden dışardan vitaminler ile destekle düzelmezse doktora muayene olabilirsin [/QUOTE] Dediginiz doğru olabilir fakat doğru da olmayabilir hocam çünkü uzunluk farkı var aralarında en az 3-4 cm tarayişta farklı çıkmış , elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum aksatmadan losyonu kullanıyorum masaj yapıyorum ve biotin kullanıyorum buna ek ne kullanabilirim bilmiyorum
51 6
1
Xpecia tableti boşver minox, kafein, arginine losyonlar şu aşamada gayet yeterlidir eklersen günde bir tane 2.5 mg biotin ekleyebilirsin Arginine suda çözünen bir aminoasittir 100 ml losyona 5 Gr katılır sabah akşam 1-2 ml arası kullanırsın Senin için bu yaşta DHT bloker kullanmak doğru olmaz saçlarınada gerek yok zaten minoxil saçlarında fazla döngü yapmasın diye 2 günde 1 kez veya 3 güne bir kez kullanabilirsin sadece tepelere uygulamalısın
M

mustafaa

Üye
Önlerin iyi gibide tepelerinde seyrelme incelme var gibi gözüküyor içerden dışardan vitaminler ile destekle düzelmezse doktora muayene olabilirsin
Dediginiz doğru olabilir fakat doğru da olmayabilir hocam çünkü uzunluk farkı var aralarında en az 3-4 cm tarayişta farklı çıkmış , elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum aksatmadan losyonu kullanıyorum masaj yapıyorum ve biotin kullanıyorum buna ek ne kullanabilirim bilmiyorum

M

mustafaa

Üye
Hocam aslında aklıma gelen birşey var bu topical finasterid kullanarak incelmiş olan saçları koruyabilir. 10 gr olarak alınabiliyor ve 1.5 gr 3 ay kadar gidiyor diye biliyordum acaba doğru mu? Ortaklaşa alınabilir ağızdan alsak ister istemz yan etkileri olabiliyor diye endişe ediyoruz
Topical yan etki göstermiyor mu , yaşım 19 bu arada

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Dediginiz doğru olabilir fakat doğru da olmayabilir hocam çünkü uzunluk farkı var aralarında en az 3-4 cm tarayişta farklı çıkmış , elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum aksatmadan losyonu kullanıyorum masaj yapıyorum ve biotin kullanıyorum buna ek ne kullanabilirim bilmiyorum
Saç dökülme tipin nedir bu sorunun cevabı önemli, gerçekten seyrelme olmuşmu, vitamin eksikliğimi, genetik, troid, başka sebepler mi bunu öğrenmen gerekir testosteron dan dolayı oluşuyorsa hormonal olabilir ne yaparsan yap düzelmez

M

mustafaa

Üye
Saç dökülme tipin nedir bu sorunun cevabı önemli, gerçekten seyrelme olmuşmu, vitamin eksikliğimi, genetik, troid, başka sebepler mi bunu öğrenmen gerekir testosteron dan dolayı oluşuyorsa hormonal olabilir ne yaparsan yap düzelmez
Doktora gidicem de , belirtiler genetik dökülmeyi işaret etmiyor mu , baba amca dayılar dedeler kel , saç derisinde ağrı tepede seyrelme falan

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Genetik olunca ne yapmayı düşünüyon

M

mustafaa

Üye
Günceldir

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
M

mustafaa

Üye
Arginine solüsyon da deneyebilirsin senin için güvenli yan etkisiz işe yarar bitkisel losyonlar bakıyorum
Nasıl hazırlanır hocam , bide şöyle bişi düşündüm çok mu fazla olur
2 günde bir minox
2 günde bir Xpecia
Her gün kafein losyon
Dediğiniz argine solüsyon

Bide minoxtan şundan dolayı çekiniyorum şimdi belli bir süre kullanınca etkisi azaliyormus DHT bloklayici kullanmak gerekiyormuş anladığım kadarıyla erken yaşta etkisini alıp erken yaşta etkisini kaybedip erken yaşta DHT bloklayici kullanmak ne kadar doğru olur diye düşündüm siz daha doğrusunu bilirsiniz

M

mustafaa

Üye
Son düzenleme:
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Xpecia tableti boşver minox, kafein, arginine losyonlar şu aşamada gayet yeterlidir eklersen günde bir tane 2.5 mg biotin ekleyebilirsin

Arginine suda çözünen bir aminoasittir 100 ml losyona 5 Gr katılır sabah akşam 1-2 ml arası kullanırsın

Senin için bu yaşta DHT bloker kullanmak doğru olmaz saçlarınada gerek yok zaten minoxil saçlarında fazla döngü yapmasın diye 2 günde 1 kez veya 3 güne bir kez kullanabilirsin sadece tepelere uygulamalısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
93

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt