18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

• Konuyu başlatan mustafaa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 4K
  • Cevap 51

18 yaşında erken saç dökülmesi lütfen okur musunuz

1
[QUOTE="mustafaa, post: 2095, member: 85"] Fikrinizi almak isterim sizce nasıl olur 2 günde 1 xpecia tablet 3 günde 1 tepeye minox Her gün saç masajı Her gün vitaminli kafein losyon [/QUOTE] Şuan xpecia ve minox kullanmana gerek yok kafein vitamin losyonu biotini kullanmaya devam et saç dökülmesi hemen duracak hemen sıklaşacak bunları 2-3 ayda göremezsin düzenli kullanmayla 8 ayda anlaşılır
51 6
1
[QUOTE="haydi, post: 723, member: 10"] Merhaba Mustafa evet bizde senin gibi bu rahatsızlıkları yaşadık aynı duyguları hissettik kendimi hissettim bir an sende insanlardan kaçardım sanki herkes saçıma bakıyor saçıma göre değer veriyor zannederdim tabii zaman geçtikçe anlıyorsun bunu öyle olmadığını evet bir süre çok rahatlıkla erteleyebilrisin genetik saç dökülmesini saç dökülmesi için doktora gittin mi? [/QUOTE] Evet aynı duyguları yaşıyorum ışık altında durmaktan kaçıyorum insanların gözlerinden kaciyorum eskiden doktora gitmiştim vitamin verip yollamıştı
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Fikrinizi almak isterim sizce nasıl olur
2 günde 1 xpecia tablet
3 günde 1 tepeye minox
Her gün saç masajı
Her gün vitaminli kafein losyon
Şuan xpecia ve minox kullanmana gerek yok kafein vitamin losyonu biotini kullanmaya devam et saç dökülmesi hemen duracak hemen sıklaşacak bunları 2-3 ayda göremezsin düzenli kullanmayla 8 ayda anlaşılır

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
trendyolda bulduysan tamamdır toz olanı alcan

M

mustafaa

Üye
Ketoral krem eklesem nasıl olur ? Fayda sağlar mı

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Ön saç çizgine üst bölgelerde incelmiş olan saç diplerine losyondan önce sürebilirsin fayda sağlar tabiki

M

mustafaa

Üye
Tamamdır onu da ekledim şuan 5 mg biotin elime ulaştı kafein tozu da elime ulaştı ketoral kremde Alicam onun dışında doğal bıttım sabunu kullanıyorum iki haftadır bide haftada bır yada iki kere ketoral şampuanla yıkıyorum , minox konusunda baya kararsız olduğum için şuan başlayasim yok kafein losyon ve argininin denicem

M

mustafaa

Üye
18 yaşında erken saç dökülmesi Yeniden merhaba abilerim bu ikinci konu açışım , konu fazlalığı yapıp rahatsız ediyorsam herkesten özür dilerim fakat derdimi anlatabilecegim tek yer burası sanırım , saç yapım doğuştan ince telli ve hafif seyrektir kendimi bildim bileli alnım ve şakaklarım açıktı ama son bir sene içinde saçlarım genel olarak seyrelmeye başladı , saç çizgimi iki senedir takip ediyorum açılma yok fakat seyrelme var , çok çaresiz hissediyorum son bir aydır hiç keyfim yok evet dünyanın sonu olmayabilir ama daha bu yaşta bir genci çok etkiliyor bu durum , dışarı çıkasim gelmiyor özgüveni yüksek bir gençken yavaş yavaş düşüyor , çevremdeki arkadaşlarımda böyle sorun yaşayan görmedim hepsinin saçları maşallah gür umarım benim gibi sorun yaşamazlar , kel kalıcam bunun farkındayım ama en azından ertelesem bu benim için çok iyi olur , öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı aklımda suanlik kafein losyon vardı ama bütçem kısıtlı olduğu için uygulayacağım tedavi boşa gitsin istemem etki görmek isterim saçımın fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum düşüncelerinizi yardımlarınızi bekliyorum hepinize teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
M

mustafaa

Üye
Derdimden anlayabilcek kişilerin sadece sizler olduğunu düşünüyorum çevremdeki insanlar anlamıyor , şuan elimde sadece 1mm dermaroller var o kadar

L

Levent

Üye
Merhaba Mustafa evet bizde senin gibi bu rahatsızlıkları yaşadık aynı duyguları hissettik kendimi hissettim bir an sende insanlardan kaçardım sanki herkes saçıma bakıyor saçıma göre değer veriyor zannederdim tabii zaman geçtikçe anlıyorsun bunu öyle olmadığını evet bir süre çok rahatlıkla erteleyebilrisin genetik saç dökülmesini saç dökülmesi için doktora gittin mi?

M

mustafaa

Üye
Merhaba Mustafa evet bizde senin gibi bu rahatsızlıkları yaşadık aynı duyguları hissettik kendimi hissettim bir an sende insanlardan kaçardım sanki herkes saçıma bakıyor saçıma göre değer veriyor zannederdim tabii zaman geçtikçe anlıyorsun bunu öyle olmadığını evet bir süre çok rahatlıkla erteleyebilrisin genetik saç dökülmesini saç dökülmesi için doktora gittin mi?
Evet aynı duyguları yaşıyorum ışık altında durmaktan kaçıyorum insanların gözlerinden kaciyorum eskiden doktora gitmiştim vitamin verip yollamıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
99

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt