Yasemin Gülgör saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Holosko
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 2

Yasemin Gülgör saç ekimi yaptıran var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, Yasemin Gülgör'ün saç ekimi hizmetlerini deneyimleyen var mı? Klinik hakkında genel deneyimlerinizi, sonuçları, doktorun profesyonelliğini ve memnuniyet seviyenizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca fiyatlandırma, iyileşme süreci ve sonrası için tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.
2 6
1
Çokta iyi saç ekimi yaptığını düşünmüyorum
H

Holosko

Üye
Merhaba arkadaşlar, Yasemin Gülgör'ün saç ekimi hizmetlerini deneyimleyen var mı? Klinik hakkında genel deneyimlerinizi, sonuçları, doktorun profesyonelliğini ve memnuniyet seviyenizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca fiyatlandırma, iyileşme süreci ve sonrası için tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.

@

@ron

Üye
İzmir saç ekim merkezleri gerçekten çok fazla iyi bir tercih yapabilmek adına güzel merkezler var yeni merkezlerin olması beni açıkcası çok memnun ediyor. en azından saç ekimi yaptırırken farklı merkezleri göz önünde bulundurabiliriz.

T

Tuğrul

Üye
Çokta iyi saç ekimi yaptığını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt