@
@ron
Üye
2. Ekim sonuçları gorebilirmiyiz hocam son durum nasılWhmhair , 10 gün önce2. Ekimide yaptım bakalım hayırlısı
2. Ekim sonuçları gorebilirmiyiz hocam son durum nasılWhmhair , 10 gün önce2. Ekimide yaptım bakalım hayırlısı
20 gün filan oldu , sağ taraf toparlarmı beyler daha sık alınmış grnel olarak2. Ekim sonuçları gorebilirmiyiz hocam son durum nasıl
Hocam sağ taraf sanki böyle çok açık gibi geldi ama bana muhtemelen saçlar çıkar diye düşünüyorum, bazen saç küsmesi oluyor senin öyle değil gibi proscar kullanıyormusun? Biotin gibi falan20 gün filan oldu , sağ taraf toparlarmı beyler daha sık alınmış grnel olarak
Kullanmıyorumda biotin , prp ye başlayacam. Sağ taraftan bi yerden değilde genel olarak çok aldılar 7500 greft civarı ekilmiş oldu ekerken sağdaki saçların kökü daha kalınmış özellikle oraya yoğunluk verdiğini söyledi bakalım ne olacakHocam sağ taraf sanki böyle çok açık gibi geldi ama bana muhtemelen saçlar çıkar diye düşünüyorum, bazen saç küsmesi oluyor senin öyle değil gibi proscar kullanıyormusun? Biotin gibi falan
Hocam ben wm hair hiç göremedim baktım da nerden ulaşabilirim?Selam 2 yıl önce saç ektirmiştim , ektirmeden önce , ektirince, sonrası,1 sene sonrası , 2 sene sonrası fotoğraflarını atıyorum 3600greft ekilmişti sizce ne kadarı çıktı ?
Prp ne gibi etkile var bilemiyorum, medobiotin saç ve tırnak için geliştirilmiş ek takviye fazlası dışarı atılıyormuş? saçlarınız gayet güzel görünüyor saç ekiminiz hadi inşallah güzel olur saç ekim merkezinde ekip mi ekti hemşire ekibi veya uzman biri varmıydıWhm olcak 1. Ay prp yaptırdım biotine başladım 3 gün önce , şok dökülme az az vuruyordu prpyi yaptırınca şok dökülme tamamen durdu diyebilirim
5 ay oldu durum böyle beylerPrp ne gibi etkile var bilemiyorum, medobiotin saç ve tırnak için geliştirilmiş ek takviye fazlası dışarı atılıyormuş? saçlarınız gayet güzel görünüyor saç ekiminiz hadi inşallah güzel olur saç ekim merkezinde ekip mi ekti hemşire ekibi veya uzman biri varmıydı
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.