WhatsApp'tan ban yedim ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Rafel
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 223
  • Cevap 3

WhatsApp'tan ban yedim ne yapmalıyım?

1
Merhaba arkadaşlar WhatsApp'tan ban yedim ne yapmalıyım? whatsap bir anda beni banladı bu konuda ne yapılıyor bilgisi olan var mı bana yardımcı olsun lütfen. Hileli WhatsApp Aero kullanıyordum ve gayet güzeldi bu yüzden ban yemiş olabilir miyim? Hileli aero uygulamasıydı.
3 6
1
Ergen kardeş burası teknoloji forumu mu. WhatsApp kullanmaya özgüvenin mi yoktu sünepe misiniz 😂😂😂😂😂.
R

Rafel

Üye
Merhaba arkadaşlar WhatsApp'tan ban yedim ne yapmalıyım? whatsap bir anda beni banladı bu konuda ne yapılıyor bilgisi olan var mı bana yardımcı olsun lütfen. Hileli WhatsApp Aero kullanıyordum ve gayet güzeldi bu yüzden ban yemiş olabilir miyim? Hileli aero uygulamasıydı.

T

Taner043

Üye
Hocam whatsap uygulamasının istemediği bir durum bu sanırım

P

pesimistler

Üye
aero yüklemekte hata etmişin kardeşim bir daha bu uygulama yükleme

N

Nix123

Üye
Ergen kardeş burası teknoloji forumu mu. WhatsApp kullanmaya özgüvenin mi yoktu sünepe misiniz 😂😂😂😂😂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 713
Tarih: Pazar, 05 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 713
Tarih: Pazar, 05 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
628
Toplam ziyaretçi
668

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt