Trixowell şampuan kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Güntekin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 386
  • Cevap 3

1
Saç dökülmesi önlemek, yağlanma, kepeklenme ve kaşıntı için trixowell şampuan kullananlar var mı, bu şampuan içeriği özel olarak hazırlanmış ve kullanıma sunulmuştur. İsviçre’de geliştirilen patentli ve ödüllü bitkisel aktifler ile bitkisel kök hücre teknolojisi içerir. Saç dökülmesi beraberinde ince kırılgan saçlar ile kendini gösterir. Saçlarım incelmesi şekil bozukluğu, kolay kopmalar, yıpranmış gibi görünüm oluşmasına sebep olur. Saçlarınızı ne kadar düz yapsanızda kısa sürede dalgalanmalara başlar. Dalgalanmış saçların en temel eksikliği saç telinde keratin eksiliği olmasıdır. Sağlıksız beslenen saçlar dökülmeye başlar, genel bir cansız görünüm oluşturur. Trixowell şampuan içindeki eşsiz formülü sayesinde saçları kökten uca besler. Saçlara gerekli besinlerin sağlanmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda saçlardaki gözle görülür etkilerini görebilirsiniz. [HEADING=3]Trixowell Şampuan Detaylı Ürün Açıklaması[/HEADING] [LIST] [*]Eşsiz bitkisel kök hücre teknolojisi sahip formülü vardır. [*]Saçlı deriyi nazikçe temizler, [*]Saç köklerinin ve saçlı derinin yağ ve nem dengesini korur, [*]Saç incelmesi, dökülmesini önlemeye yardımcıdır, [*]Saç büyümesini uyarır, incelen saçları ve ayva tüyüne dönen saçları kalınlaşmasına büyük destek sağlar. [*]Daha sağlıklı ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlar, [*]Saç köklerini besleyerek, kökten uca dolgunluk verir, [*]İçerisinde bulunan keratin saç telinin onarır ve güçlendirir, saçın hızla uzamasını sağlar, [*]Tüm saç tipleri için uygundur. Kadınlar ve Erkekler kullanabilir. [*]Günlük kullanıma uygundur. [/LIST] [ATTACH type="full" alt="Trixowell şampuan kullananlar yorumları"]1739[/ATTACH] [HEADING=1]Trixowell Şampuan İçeriği[/HEADING] [B]İçeriğinde bulunan 11 ayrı bitki özütü bulunur[/B] Aloe vera, huş ağacı, alman papatyası, sarı darı, at kuyruğu, adaçayı, ısırgan, yeşil çay, dul avrat otu, kına özütü, şerbetçi otu Biotin, Niacin, Provitamin B5 Sabun ağacı özütü ( Quillaja Saponaria Bark Extract)bulunur. Şampuan içinde saçlara zararlı olan Sodyum Lauryl Sulfate (SLS), Sodyum Laureth Sulfate (SLES), Parabenler ve Silikon türevlerini içermez. Trixowell Şampuan fiyatı 300 ml 159 tl. Bu şampuanı kullananlar var mı, bende almak istiyorum ama ilk önce yorumlara göre hareket edecem.
3 6
1
Ben artık pahalı şampuan almayı bıraktım normal bitkisel bir şampuan kullanıyorum şampuanlar dökülmeyi önlüyormuş saç çıkarıyormuş fasa fiso
G

Güntekin

Üye
Saç dökülmesi önlemek, yağlanma, kepeklenme ve kaşıntı için trixowell şampuan kullananlar var mı, bu şampuan içeriği özel olarak hazırlanmış ve kullanıma sunulmuştur. İsviçre’de geliştirilen patentli ve ödüllü bitkisel aktifler ile bitkisel kök hücre teknolojisi içerir. Saç dökülmesi beraberinde ince kırılgan saçlar ile kendini gösterir. Saçlarım incelmesi şekil bozukluğu, kolay kopmalar, yıpranmış gibi görünüm oluşmasına sebep olur. Saçlarınızı ne kadar düz yapsanızda kısa sürede dalgalanmalara başlar. Dalgalanmış saçların en temel eksikliği saç telinde keratin eksiliği olmasıdır. Sağlıksız beslenen saçlar dökülmeye başlar, genel bir cansız görünüm oluşturur. Trixowell şampuan içindeki eşsiz formülü sayesinde saçları kökten uca besler. Saçlara gerekli besinlerin sağlanmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda saçlardaki gözle görülür etkilerini görebilirsiniz.

Trixowell Şampuan Detaylı Ürün Açıklaması​

• Eşsiz bitkisel kök hücre teknolojisi sahip formülü vardır.
  • Saçlı deriyi nazikçe temizler,
  • Saç köklerinin ve saçlı derinin yağ ve nem dengesini korur,
  • Saç incelmesi, dökülmesini önlemeye yardımcıdır,
  • Saç büyümesini uyarır, incelen saçları ve ayva tüyüne dönen saçları kalınlaşmasına büyük destek sağlar.
  • Daha sağlıklı ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlar,
  • Saç köklerini besleyerek, kökten uca dolgunluk verir,
  • İçerisinde bulunan keratin saç telinin onarır ve güçlendirir, saçın hızla uzamasını sağlar,
  • Tüm saç tipleri için uygundur. Kadınlar ve Erkekler kullanabilir.
  • Günlük kullanıma uygundur.

Trixowell Şampuan İçeriği​

İçeriğinde bulunan 11 ayrı bitki özütü bulunur

Aloe vera, huş ağacı, alman papatyası, sarı darı, at kuyruğu, adaçayı, ısırgan, yeşil çay, dul avrat otu, kına özütü, şerbetçi otu

Biotin, Niacin, Provitamin B5

Sabun ağacı özütü ( Quillaja Saponaria Bark Extract)bulunur.

Şampuan içinde saçlara zararlı olan Sodyum Lauryl Sulfate (SLS), Sodyum Laureth Sulfate (SLES), Parabenler ve Silikon türevlerini içermez.

Trixowell Şampuan fiyatı 300 ml 159 tl.

Bu şampuanı kullananlar var mı, bende almak istiyorum ama ilk önce yorumlara göre hareket edecem.

B

Bünyamin

Üye
Saçımı olduğu gibi döktü içeriğinde şu var bu var saçta 3 dakika kalan bir şey ne derece etki eder sizce hiç beğenmedim

M

maximum

Üye
Sürekli reklamlar da görüyorum acaba ne kadar etkili merak ettim.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Ben artık pahalı şampuan almayı bıraktım normal bitkisel bir şampuan kullanıyorum şampuanlar dökülmeyi önlüyormuş saç çıkarıyormuş fasa fiso

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
60
Çevrim içi ziyaretçiler
104
Toplam ziyaretçi
164

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt